Lite hänt

Oj nu var det länge sen jag skrev, har inte känt mig så motiverad att skriva... Det som hänt sådär sen sist är att jag har fyllt 25 år och det firade jag på våffeldagen med att bjuda familjen på våfflor, stog i 2,5 timme och gräddade, hetl sjukt ju... Men trevligt var det att ha hela tjocka familjen här. Sammanlagt typ 20 pers eller nåt. Haha!
Massa fina presenter och mkt skratt.

I fredags var vi bara hemma, på eftermiddagen gick vi till parken och var där i 2 timmar, kollade på lets dance på kvällen och frossade ostbollar. Jäkla tjockis jag är, gick typ upp 2 kilo... Men men... gott var det.

I lördags var vi på dop, det var jättemysigt och vädligt fint. Litet och kort, mina barn sov hela tiden inprincip... Fika efter det och Jenny hade bakat så gott och stått i. Tack för en fin dag.
Efter det drog vi hem tilll mamma där våra barn skulle spendera eftermiddagen och natten och hela eftermiddagen på söndagen. Ängla hade längtat så efter sin mormor och tjatat och tjatat så det var skönt att äntligen lämna mormorgrisen! Haha!

Vi for hem och jag och Bekki köpte hem från MC för jag var så jäkla hungrig, hem och käka och sen städade jag och så gjorde vi oss iordning för festen :) Många kom och det blev livat, vi hade hur kul som helst. Snackade massor, dansade sjön kareoke, grymt kul. Kl 3 var alla slut och vi gick och la oss, en del hade åkt hem... Tusen tack för en superkul kväll allihop :) Underbart kul hade jag. Lite vin och sprit fick jag allt i mig och det var snart 4 år sen jag drack, men det gick bra och jag blev inte ens påverkad. :)

Igår då, alla var vakna runt 12 och då åts det frukost och en del åt pizza, blääääää. Maria och Lena åkte hem efter ha städat så fint i mitt kök :) Tack tack :) Jag åkte till optikern, ja nu bärjar jag bli till åren så glajjer är ett måste nu... Det blir nog bra, hittade ett par skitsnygga, men dom kostade en del så jag valde ett par somn var lite mindre snygga eftersom jag ändå bara ska ha dom när jag läser och sitter vid datan. Så jag behöver ju inte vara snygg då heller... Hehe...

Idag har jag bara tagit det lugnt, städat det sista efter festen och bara slappat. Tog en tur på 2 timmar till parken efter dagis och det var supermysigt :) Barnen somnade innan 20 så jag tänkte passa på att sitta här en stund, kanske kramar på min gubbe sen går jag nog och lägger mig, sov uruselt inatt...

Ha det så hörs vi!

Har tyvär inga bilder från festen men här kommer en på mig ;)
Puss



Blogg

Ja ibland är det svårt att komma på vad man ska skriva, man skriver bara om det man gör på dagarna... Mest intressant för mig kanske? Just nu gör vi inte så mkt, barnen leker Matte sover och jag sitter här. Igår var Jennie här med barnen och röjde och sen var vi bara hemma och tog det lugnt. Mat och mys sen drog Matte till jobbet jag och ungarna la oss för natten...

Idag kommer mamma och Janne och grejar i vårt vardagsrum, får se om Bekki kommer med :) Så skönt att det ska bli klart. Imorrn blir det kalas i Huddinge sen middag hos Annica och Joel.

Igår badade barnen med sina nya baddräkter såååå söta. Thyra tycker att det är riktigt kul att bada nu och vattenskräcken verkar gått över. Så det blir till att bada oftare.

I torsdags var jag på SPA kväll då Mary Kay- Lisa var där och vi fick prova en massa bra och roliga produkter. Hon vill  även få med mig på att själv börja göra partyn och sälja, jag är ju lite sugen på det, men kanske lite feg... Känner att det skulle vara kul att göra något nytt så vi får se.

I ons firade vi min syster Monica, hänvisar till mammas blogg http://guggelutt.blogg.se .

nej nu måste jag göra nåt annat, klä på mig kanske?

Ha det!

Paus


Its raining man!

Halleluja!
Ja att det regnar är bara bra :) Då vet vi att våren verkligen är här och snön är på väg bort, me like...

Igår fick Ängla gå till Kyrkan med skolan och jag drog och handlade lite. Kom hem vilade en stund sen hämtade jag Ängla och for in till stan för att träffa födelsedagssyster :) Vi åkte till Mariatorget och fikade sen gick vi till 2 olika parker och lekte. Toabesök sen gick vi till matstället, som jag fortfarande inte kommer ihåg namnet på. Jag var hur hungrig som helst och blodsockret var superlågt och bara för det händer ju precis allting på samma gång. Men när maten väl kom in mådde jag mkt bättre :) Ängla och Justin röjde som tokar och Thyra försökte hänga på :) Men trevligt var det, tycker jag iaf. Mysigt att få umgås med Monica och sen att hela familjen var samlad, det är ju inte så ofta.

I tis åkte jag och Ängla till simhallen efter dagis och det var så himla kul, hon ville simma oj som hon försökte och sen åkte vi en jättesnabb kana och jag var nog mer rädd än Ängla, jag skrek och hon skratta! MERA MAMMA MERA! Eh, okej då... Men sen tyckte jag det var kul också.. Hihi! Ingen ville gå hem men tiden rann iväg så vi var tvungna. Ängla tyckte det var urmysigt att duscha, så jag passade på att tvätta håret på henne. Simhallen gör vi om fler gånger och oftare hoppas jag :)
På kvällen drog jag iväg på föräldraträff, där bestämde vi för att vi skulle starta en träffdag på ons, det ska bli kul :)

Idag ska vi ut till Jenny med barn och käka lunch och mysa :) Ikväll blir det spa hos moder...

Nu har Thyra börjat sova bättre på nätterna och vaknar oftast bara en eller två gånger, äter heller ingen välling och det är så skönt. Det enda är att hon går upp mkt tidigare på morgonen, men det gör ju inte så mkt om man fått en god natts sömn :) Bra jobbat Linnéa och Mattias :) Och Thyra med förstås!
 Kräm på är!





Glader

Idag har jag gått runt och bara varit glad, nja iaf nästan hela dagen... Thyra vaknade tidigt och jag undrade hur jag skulle orka med dagen, men tiden gick och det gick jättebra att lämna Ängla. Gick hem och tog det lugnt.. Thyra somnade och sov i 2 timmar. Jag passade på att vila OCH äta lunch skönt. Hämtade Ängla och hon ville gå till parken och så blev det.
Det var så underbart mysigt och barnen var så glada och hade så kul och kan inte sluta le :D När vi kom hem var Matte hemma och det märktes att barnen hade längtat. Efter den goda maten tog jag ett bad med guldklimparna och det gick riktigt bra, det var så mysigt. Thyra har varit rädd för vatten ganska länge, men det går bara bättre och bättre. :) Ängla har fått en sån fin morgonrock som hon vill ha på sig den är såååå söt.

Men nu är jag trött och vet inte vad jag ska hitta på. Barnen leker med sig själva så det är väl bara att passa på att njuta av lugnet ;) Man vet ju aldrig hur länge det varar...

Ha det!

Puss

Myspys

Madde och Emil kom före 18 igår, vi åt tacos mums! Efter maten blev det lek i barnens rum och sen Melodifestivalen. Hm jag vet inte om jag tyckte att rätt låt vann men... Det blev snack och dans och vid 22 åkte alla hem. Nattade Ängla, sen hade jag svårt att somna, jag skyller på kaffet jag drack vid halv 17. Men till slut vid 23.30 somnade jag och Thyra vaknade vid 4, fick sista kvällsvällingen sen sov hon till halv 7. Så det är det bästa natten på läääääänge... :) Men ändå är man trött såklart...
Hehe...

Dagen blir att kanske åkta till Ingarö och härja men vi får se vad jag orkar och om dom orkar, men det skulle vara mys, det var länge sen jag var där. Matte jobbar så nåt vill jag ju göra.

Efter många förstora köpta kläder insåg jag faktiskt igår att jag gått ner ytterligare en storlek och det har jag haft svårt att förstå, men när jag för typ 11 gången beställt byxor i st 42 var dom förstora och tröjan jag köpt i L var också förstor, så jag var tvungen att tala om för mig själv att jag faktiskt måste börja använda M, men det är svårt att förstå med tanke på att jag inte ansträngt mig så mkt med att gå ner i vikt. Men så är det iaf och jag ska väl inte klaga kanske...

:)

Jaja!
Over and out!








Jag tror att Emil och Madde hade roligast i barnrummet ;)


Helt färdig

4 nätter har gått utan välling och vi orkar inte mer... Men jag vill inte heller ge upp, nu har vi ju kommit så långt, men ändå så orkar vi inte mer, vill bara falla ihop och sova på golvet. Man märker ju verkligen att hon är hungrig vid 4-5... Men men, på något sätt håller vi ut. Det syns på Thyra att hon gått ner i vikt, hon äter just nu dåligt på dagarna också, än så länge är jag inte orolig eftersom hon är så rund, men om det fortsätter så vet jag inte vad jag ska göra. Det löser sig säkert av sig självt...

Vardagsrummet blir bara finare och finare :) Mattan kom igår och det blev så mysigt, Ängla spillde saft förstås på den, men sånt får man ju räkna med... Nu är det bara hyllor, tavlor och tapeter som ska upp. Kuddar vill jag ha till soffan och så ska jag klä om matsalstolarna :) Sen är det klart :) Hoppas det blir klart till festen, men det tror jag...

Ängla är just nu inne i en klänningperiod och ska bara ha klänning på sig, men hon har ju knappt nå klänningar så det blir att tvätta mkt. Kunde hon inte haft kjolperiod ist för det har hon gott om... :) Men NEJ JAG SKA HA KLÄNNING! Så jag ska se om jag kanske kan hitta några klänningar! :)

Idag ska Matte och Ängla mecka bil, Vivvi kommer på eftermiddagen och Madde och Emil kommer till kvällen :) Madde ska få sin present som vi inte kunde ta med till krogen förra helgen... Så ska vi äta gott och snacka skit som vi är bra på :) Hihi!

Hm nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...

Peace out!

Puss






Thursday

Japp idag är det torsdag och dagen har varit i full gång. Handlat mat och vardagsrumsbord, ÄNTLIGEN hade dom det inne :D Me like, så nu är det bara tapeter på en vägg, hyllor och tavlor som ska upp och en matta som ska dukas fram :D Sen är det klart, WIHO!!! Längtar!

Sen kom Maria och Simon på besök, mkt lek och snack, sen kom solen fram och då var vi tvungna att gå ut, alla ungar somna i vagnen...

Thyra dunkar just nu skallen i vintrinskåpet...? Why? Ängla ligger på det nya bordet, ja jag har ingen pli på mina ungar ;) Vivvi är på väg för hon ska ta hand om mina vildar ikväll då jag ska på möte och Matte jobbar. Tacos blir det och förhoppningsvis får hon barnen att somna :) Hehe....

Peace out!





Bla

Sega dag, med lite sömn och mkt sol. Tack för det :)

Jag och Matte gick och prata imorse, mamma var barnvakt till Thyra och Ängla på dagis. PÅ hemvägen köpte jag mat till mamma och mig och så satt vi och snacka skit i köket.

Hämtade Ängla och gick till hästarna, nu är vi hemma och segar, risken finns att jag somnar innan barnen ;)

Det har varit en intensiv men lugn och skön vecka hittills, imorgon kommer barnens lillkusin med faster på besök, det ser vi fram emot :D

Kommer nog vara seg på att blogga den här veckan, känner mig trött och vet knappt vad jag skriver... Hehe...!

Puss

Galna barn!

Stege


                                                   

Ängla vill ha en stege så hon kan nå saker, som hon säger :) Så sött!


Härliga helg!

I fredags blev det mysig hemmakväll med la familja, lets dance och chips. Ängla fick somna i soffan.

I lördags tog det emot att gå upp med barnen, jag var hur slut som helst, när Matte gick upp vid 10 gick jag ner för att städa Änglas skola, jag var seg óch tog det lugnt, det var skönt att vara för sig själv en stund... Kom hem åt lunch gjorde iordning mig och barnen. Matte drog med ungarna till Österskär och jag drog till Vivvi!
Där sminkade jag mig så drog vi in till stan, fixade Madde present och lite annat, drog hem till Vivvi hämtade våra saker och så kom Emil och hämtade oss, drog till Willys, köpte mat drog till Emil där Jessica väntade. Lagade mat och snacka skit. Vid 23 ringde Madde och sa att nu drar vi in till Debaser, så då drog vi med... Det var trevligt, men hög musik som man inte kunde dansa till ;) Var väldigt trött eftersom jag gick upp 6. 30 på morgonen. Sov hos Vivvi, var hemma strax efter 3. Tack för en underbar dag :D

Sov till 10, gjorde mig iordning, väckte Vivvi och sa hejdå. Åkte förbi Bauhaus och köpte tapeter och åkte hem. Mötte mamma och Janne i backen. Janne hjälpte oss att få ordning på vardagsrummet, åh så fint det blev :D En vägg kvar bara och tvn hänger på väggen. Hylla ska också upp, vill ha kuddar till soffan och en ryamatta :D Sen är jag nog nöjd ;)

Idag drar jag till Ikea för att köpa bord som dom inte hade igår, ska även köpa ett jättefult men smart skoställ, för jag blir galen på alla skor! Nu har ju Thyra börjat med skor, så det blir ju ännu fler :)

Ha det! Puss


Ängla hjälper mormor med fika

Thyra fikar

Ängla hjälper morfar med väggen

Bakdags med lera, så ät nu Thyra

Findus hjälper till



Thyra hjälper morfar att tapetsera

Myspaus med morfar

Ängla gömmer sig för mormor


Har tyvär inga bilder från resten av helgen :(


Fredag!

Ja idag är det fredag och det innebär ju MYS! Hihi! Skönt att Matte kommer hem tidigt så vi hinner umgås, för i helgen ses vi inte mkt :)

Idag tänkte jag försöka städa lite hemma och gå till bibblan med barnen, men vi alla verkar sega och lite lata så vi gör ingenting just nu, tar det sensre isof. Måste ju orka städa Änglas dagis också... Men ikväll ska vi äta gott och mysa iaf :)


Kanske borde ta hand om min yngsta yngel!

Ha det!

Puss

Snopp?

Ängla och jag satt i soffan och pratade om pojkar och flickor och Ängla berättade att mamma och Ängla har en mus och pappa har snopp. Då frågar jag henne vad Justin har, mus säger Ängla. Jag; Nej men Justin är ju en pojke så han har en snopp. Ängla; jag har ingen snopp, jag också snopp, mamma kan vi köpa snopp till mig?
Haha! Lilla gumman, jag tror att hon ville ha en snopp för att Justin har det... Haha!


Nu är det sängen!

Hej hopp gummisnopp!

Lek för fulla glas

Åkte till Andys i Sickla och träffade Bella och Justin. Ungarna hade buskul och röjde runt i nästan 5 timmar. Fikade i två omgånger och käkade lunch. Monica kom förbi en stund.

Barnen målade även på små lamm, jättesöta. Glömde kameran dock så inga bilder :( Dumma mig!
Men ett kort på lammet iaf :)

Det blev även tipsrunda, får se om vi vinner :) Efter det gick Monica och Bella till HM men jag valde att åka hem för mina barn var helt slut. Det tog inte många minuter innan dom somna i bilen...

Imorrn tar vi det nog lugnt med fredagsmys ;)

Puss och kaka


Igen! Haha!



Ja jag kom på en grej! I lördags trröttnade jag på att vara inne, så 19.30 drar jag med Ängla ut för att hoppa i vattenpölar, vi letade efter den största och hittade en som gick upp till knäväcken på Ängla, kolla!



Hm vet inte vad som gick fel men jag kan inte rotera bilderna...?
Men så kul vi hade :D Fick många blickar av bilar som stannade och andra som gick förbi... Hehe!


Hänt sen sist...

Okej Emil jag ska blogga mera ;) Har varit så trött och inte riktigt haft tid, men nu sitter jag här vid vår nya dator och ska komma på vad jag gjort sen sist jag skrev...

Förra måndagen var Maria här med sina underbara hundar, det var super mysigt och barnen hade jättekul med hundarna. Vi åt mat och snacka skit och mkt pussar utav alla hundar. Hoppas det blir av snart igen :D

Ja sen då ;) ? Hehe...

I onsdags åkte jag och mina barn tillsammans med min mamma till Oslo för att hälsa på Monica och hämta lite av hennes saker som hon inte kan ta med sig när hon flyttar till Skottland. Bilresan ner var underbar och det gick ganska fort. Monica fick sluta lite tidigare och vi hann prata en stund innan alla deckade som klubbade sälar ;) På torsdagen efter lunch promenerade jag och Monica med barnen ner till stan, tog en fika, shoppade och åkte hem igen, mys!
Fredagen blev det inte mkt till att umgås, det var packning och griniga ungar samt en stressad morsa (jag alltså) och sen gav vi oss iväg. Jag körde första biten och det gick ganska bra, vädret var lurigt och vi hann oss till strax innan Karlstad, där käkade vi lunch sen åkte vi vidare till Örebro där mamma skulle av för att umgås med sin man och deras vänner :) Jag drog vidare mot Kallhäll och det gick sådär, efter mkt skrik och gråt i bilen lyckades jag på nåt sätt ta mig till Hummelsta, käkade och ungarna sprang av sig en stund, sen råkörde jag hem sakta men säkert, var hemma efter 9,5 timmars bilfärd. Trötta och sega var vi allt! Men det var mysigt att få träffa Monica en stund :) :D

Lördagen var seg, ingen av oss orkade gå upp, ja vi låg nog i sängen mer eller mindre hela dagen, så skönt :)

Men i söndags gav vi oss iväg hem till Eva på lunch och middag, mysigt och trevligt.  Jag och Ängla åkte över till Lisbeth en stund för att hämta en massa barbiedockor som Ida hade när hon var yngre. Tack så mkt! :)

Sara kom förbi och åt middag med oss med sin kille Johan sen åkte vi hem.

Sen har det väl inte hänt så mkt mer... :( :) Men det får duga.
Monica ringde för en stund sen och berättade att hon var på väg mot Stockholm :D Jiho, så det blir väl att träffa henne imorgon eller på tors. På tors ska vi även till Andys lekland och busa med Bella och Justin *längtar*

Hoppas på mer sömn inatt, det blev bara 3 timmar, men jag bara måste se Desperate, ja jag är helt desperat i det ;) Har väntat så länge... Hihi!

Nu ska jag försöka se om jag kan få mer lite bilder på denna dator! See ya soon I hope!

Puss


RSS 2.0