Vill ha tillbaka!

Igår åkte vi hem till Mattes päron och käka god fisksoppa! *mums* Eftersom vi inte kunde åka till Norge så åkte vi dit och myste :)

Idag bestämde vi oss för att åka till leklandet. Barnen hade verkligen jättekul och jag och Matte med. Man dras liksom med i rytm i att leka, det är ju så himla kul :D Ängla ville inte gå hem. Men vi var tvunga att handla. När vi skulle hem upptäckte vi att min bärsele var borta, min älskade bärsele som räddat mig i många situationer, när barnen ska sova, eller inte orkar gå eller är i vägen när jag dammsuger, vad ska jag göra nu? Jag vet inte om någon har tagit den, men varför skulle man vilja göra det? Eller om den bara kommit bort, det konstiga är att vi låste in den i ett skåp och när vi skulle gå tömde Matte skåpet och där någonstanns försvann selen... :( Hoppas att den kommer fram annars måste jag verkligen ha en ny, VILL HA TILLBAKA DEN!!!.
Men jag njuter av den mysiga stunden med familjen och av det underbara vädret, det får mig att hålla mig på topp!

Ikväll blir det mera mys och imorrn blir det dagis och sen kommer Maria på besök :) Det ska bli så kul för det var så länge sen. Känns konstigt bara att inte ha Hagge hemma som kan leka med hennes hundar... :(

Ha det bäst!


PUSS!

























Lazy torsdag

Igår blev en riktig slappardag med mkt lek och lite handling. Sen kom min far med sambo och barn över på middag, två timmar sena så vi tjuvstartade på maten för Ängla var så hungrig. Dom hade med sig grejer som skulle med till Oslo. Japp vi åker imorrn :) Ska bli så spännande och se hur det går och mysigt att få träffa Monica igen, hann ju inte riktigt säga hejdå när hon var här sist.

Idag vaknade Ängla med huvudvärk så hon ville stanna hemma idag, så ingen kyrkis. Känner mig rätt seg själv, håller på att vönja mig vid att gå upp 7 på morgonen ;)

Vi hörs kanske mer under dagen!

Puss







Vilken dag!

Vaknade imorse och var helt grinfärdig av trötthet, kände att får jag inte sova dör jag... Helt sjukt. Gick iaf upp gjorde frukost, sen när vi skulle iväg började Ängla tjaffsa om kläder, för att själv behålla lugnet, satte jag på min favvoskiva, relax och sen gick det hur bra som helst :) När jag kom hem gick jag och Thyra och la oss och sov i över en timme! Tack för det!

Kände mig pigg när jag vakna och gjorde lunch, sen fick jag för mig att städa toaletterna, men det slutade med att jag städade hela lägenheten :D Det behövdes och vad underbart det känns! Längtar efter att få gå upp imorgon, hoppas barnen sover bra bara så man orkar.

Matte hämtade Ängla och det gick inte så bra, hon accepterade inte att pappa kom. Man måste förbereda henne långt innan det ska ske förändringar. Och jag tycker så synd om Matte som så gärna vill och så blir hon på det viset. Men de fikade och tillbringade nästan hela eftermiddagen tillsammans så det var ju bra :)

Kl 14.30 kom en man från Länsförsäkringar och gick igenom allt vad försäkringar är och det var bra, för den försäkring vi har på våra barn täcker inte allt, desutom tar dom betalt för att vi betalar via autogiro, det har vi missat. Den här försäkringen var billigare och bättre. Han tipsade oss om annan bilföärsäkring också, dock inte Länsförsäkringar så det kändes ju bra. Han ville verkligen inte lura på oss något.

Sen kom Vivvi vid 18 och då käkade vi lax tillsammans och till min stora förvåning åt Ängla det med! Hon tog tillochmed 2 portioner :D Bra Ängla. Vi myste och lekte och Vivvi hjälpte mig med Spotify :D Haha! Jag vet, jag är inte så haj på datorer! Vivvi nattade även Ängla, tack för det! :)
Hon blev kvar en liten stund sen körde jag ner henne till stationen, sitter nu och väntar på ett mess då hon ska vara hemma så jag kan gå och sova :) Tack för en mysig kväll Vivvi! :D

Imorrn vet jag inte vad vi ska hitta på, bibblan kanske vi får se. Har iaf bestämt mig för att det blir Norge i helgen, en liten roadtrip, jag, barnen, mamma och Jens! :D

Sov gott!
Puss

Puss¨



Lat?

Ja igår när jag hade hämtat Ängla och var på väg hem mötte vi en granne hon började prata med oss och så säger hon till Ängla som sitter i vagnen; är du lite lat idag och måste åka vagn? Va tänkte jag? Vad är det att säga, tror inte hon tänkte på det själv. Ja jag vet Ängla åker mkt vagn just nu, men hon är inte ens 2,5 och det är jobbigt att pulsa omkring i snön speciellt uppför våra backar och efter en dag på dagis, ser inge fel med att hon åker vagn, jag slipper ju även många konflikter så ja jag tar den enkla vägen. Hade tänkt ta bort tvillingvagnen till våren då hon kan cykla och när det är lättare att gå ute, men jag anser henne inte som lat...

Mina skor gick sönder när jag skulle lämna Ängla imorse, men jag orkade inte vända hem så jag gick ute med en sko, haha! Kallt var det, men nu kommer jag ju verkligen iväg och köper ett par nya. Tänk om jag var rik då skulle jag köpa textilskorna från dinsko, en i varje färg :) Då skulle jag vara värdelns gladaste Linnéa :D :D :D! Hihi!

Oj vad bra min relaxskiva är, barnen har varit så lugna, igår var den lugnaste eftermiddagen någonsin och jag satt och tittade på tv och latade mig i soffan hela eftermiddagen och barnen skötte sig själva, det behövde jag. Imorse skulle Ängla dansa balett till skivan och påklädningen blev så lugn och det var inga problem alls. När vi kom hem lyssnade jag mer på skivan och då somnade Thyra i min famn, hon brukar alltid krångla hos mig när hon ska sova. Snacka om skillnad! Rekomenderas JA!

Ja idag blir det till att köpa skor och titta på tapeter, hoppar över kyrkis idag då jag ska på möte ikväll och det känns som att det räcker! Nej nu ska jag passa på att snygga till mig, hur det nu ska gå?, medans Thyra sover.

Puss och kaka, vill du smaka?






Skor jag vill köpa till tjejerna


Önskelista!

Ja jag tänkte vara lite fräck och barnslig och skriva mig en önskelista! Bara för skojs skull :D Hihi! Har typ inte gjort det sen jag var ja kanske 10 eller nåt?
Observera att jag inte förväntar mig något! På allvar alltså!

En skrivbok

Strumpor

Trosor

Skor (från dinsko, just nu säljer dom textilskor i olika färger vill helst ha alla färger)

Hängslen (lila eller svarta)

Någon rolig tröja

Pyjamas (ej siden)

Stickade sockor

Bidrag till tatuerning

Ja det var nog allt vad jag kan komma på ;) Hihi! Den kanske fylls på man vet aldrig!

Puss på er!

Kryssning!

I helgen drog jag och Matte iväg på kryssning, underbart! Bara vi två, så skönt att bara ta det lugnt och göra precis ingenting. Eller jo på kvällen tog vi en öl och en drink sen gick vi och dansa, eftersom vi tröttnade på den finska kareoken, haha! Efter 2 dansar fick Matte nog av alla fyllskallar och vi gick ner till hytten och låg och prata en stund sen somande vi strax efter 00. Jag hade ganska svårt att sova då jag fick för mig att båten skulle sjunka hela tiden, vet inte varför men det lät så väldans! Vi gick upp 9 och käka frukost och satt och snacka, 11 belv det buffé, jäklar vad vi käka, såååå gott! Sen var vi helt slut och gick ner till hytten och sov i lite mer än två timmar! Underbart!

Sen shoppade vi lite i taxfreen och satt sen och snackade vid ett bord på 8 deck. Vart hungriga igen ??? Men käkade och sen var det inte långt kvar tills vi var framme! :) Tack för en underbar helg. Älskar min Tias!













Föresten så vann jag i bilspelet :p Snacka om att Matte vart sur och jag hade ju självklart fuskat! Haha!

Puss och kräm


Torsdagsmys!

Igår var jag på Jensens med barnen, Bekki och Vivvi. Det var så underbart! Maten var super sällskapet var ännu mer super och barnen skötte sig exemplariskt! Helt bäst alltså. Vi satt där i mer än 2 timmar och snackade massa skit och myste, det göra mer än gärna om :) Vi var hemma vid 21 och Ängla somnade på mindre än 2 min... Skönt!

Idag har vi varit på Kyrkis, orkade eg inte men Ängla ville absolut gå, så jag tänkte aja lika bra så har vi gjort något kul idag iaf så kan vi bara slappa sen. När vi var där lekte jag och Ängla i dockvrån när en liten kille ville komma in, Ängla ville inte det förstås, men jag sa till henne att alla får vara härinne och leka. Hon tyckte inte om det och jag såg på henne att hon ville putta omkull pojken, men hon hejdade dig sig själv. Då skrek den pojkens mamma; Du får inte puttas! Meh hon puttade honom inte. Ängla lät pojken vara och återgick till vår lek, pojken var lugn men mamman var jättegapig och hetsade sin son; JAG VILL HA KÖTTBULLAR! GE MIG VATTEN! KOM IGEN SKYNDA SKYNDA! Jaoch Ängla kom av oss och hade svårt att leka när mamman bara skrek och det slutade med att hennes egen son visste inte vad han skulle göra, så han gick ut därifrån.

Oj vad jag var irreterad på henne! Vi gick och åt lekte en stund och jag var lat och tog bussen en station, det är så tungt att gå i backarna dragandes på 30kilo och massa snö! Sparar ca 10 min om jag tar bussen och jag var trött så jag får vara lat :D

Vet inte vad resten av dagen har att erbjuda, men lite mys ska vi väl ha iaf!

Puss och kram!


















Sov gott!

Var helt slut igår, så när jag skulle natta barnen somnade jag i Änglas säng och där sov jag hela natten, ja hela 9 och en halv timme med endast ett avbrott då Ängla (konstigt nog) hade bajsat en yttepytte liten boll. Haha! Jag somnade halv 22 och hon vaknade kvart i 2, så många timmar i streck får man aldrig sova, sen somnade vi om och vaknade 7. Då var Thyra och Matte också vakna och Thyra hade tydligen också sovit bra, han hade inte behövt ge henne flaska och hon hade inte varit ledsen :) Så skönt, det behövde vi allihop!

Så ikväll blir det middag i stan med ungarna, Bekki och Vivvi på Jensens på Sveavägen, ska bli så kul :)
Längtar!

Imorrn blir det nog kyrkis och sen ska vi slappa :=)

Puss och kram, vi ses på stan ;)



Myspys!


Gick till 4-Hgården efter skolan, mysigt var det och båda barnen tyckte det var kul :) Thyra blir väl lika galen i djur som hennes syster :D

Blev lite förvånad för när jag kom till skolan hade Ängla blöja på sig då hon vägrat gå på toaletten och hon hade inte kissat förens efter lunch, jaja tänkte jag spela roll...? Men när vi kom hem vid 15 säger Ängla, jag måste kissa (fast hon hade blöja) och blöjan var inte nerkissad heller... Så om hon vägrar kissa är hon ju inte kissnödig!











Kawabonga!

Hm... Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva. Ängla fick iaf gå till skolan idag fast jag skulle kunna ha henne hemma hela tiden, hon har varit så mysig att ha hemma de senaste dagarna, men jag tyckte det var lika bra att hon får leka av sig idag sen ska hon ju vara hemma i 5 dagar... Hon var lite ledsen när jag lämnade henne, men jag hann knappt gå utanför gården innan det var bra :) Natten har varit lång och jag somnade inte före 12.30, Thyra vaknade 3 grr efter det och gick sen upp vid 7. Så idag är jag också trött, ovanligt va? Men hon är lugn och leker på golvet så jag kan sitta här en stund :)

Gu vad jag längtar till helgen, då jag ska få vara helt ensam med Matte och äta och dricka gott och sova så länge jag vill :) Brukar sova så underbart gott på båtarna hoppas jag kan göra det i helgen med! :)

Låg och funderade på om jag skulle fira min födelsedag med familj eller vänner eller både och på en kryssning, men jag vet inte. Skulle vara kul frågan är, om jag har med mig barnen kan jag ju inte festa. Men det blir mysigt ändå, men då är det ju kul om alla kan följa med, Mattes familj också. Ska nog lägga fram det förslaget :) Göra något annorlunda för en gångs skull!

Gu vad Thyra pratar under bordet det låter ungefär såhär; aaagoalaelalela eller nåt, låter så sött!

Nej vad tråkigt jag skriver ska nog lägga ner!

Puss på er!





Slav

Ja jag kände mig som Änglas slav här om dagen, man springer hit och dit och hämtar det och fixar det. Saker som jag vet att hon kan själv, eller det måste ju finnas en gräns på hur mkt hon får köra med mig. Anser jag iaf! Vet att det låter kanske konstigt, men man gör allt på räls bara och så fastnar man i en ond cirkel. Men sen jag kom på hur det verkligen var bestämde jag mig för att vara ännu mer bestämd och att hon faktiskt kan gå och hämta Pippi själv om hon vill ha henne och sådana saker. Det har blivit mkt bättre redan och hon har förstått att jag inte gör precis allt åt henne hela tiden. Låter hårt, men man orkar ju inte.

Så idag till min förvåning får jag hem tidningen jag sagt upp och tur var det för där fanns en artikel om en mamma som kände precis som jag (hon blev coachad i den här artikeln) fast för henne hade det gått väldigt långt och hon var helt slutkörd och barnen krävde precis allt från henne. Så det känns bra att jag "upptäckte" det här i tid. Och jag är väldigt tacksam över artikeln för i den stog det många bra tips!

Peace out!




Läs och häpna!

Haha! Ja jag lyckades läsa en hel tidning medans barnen var vakna. Ängla satt i mitt knä och tittade på tv och Thyra lekte på golvet, det har ju typ aldrig hänt! Härligt var det och väldigt mysigt! Tack för det!

Men nu blire lek!

Kram!

Jaja

Låg för att få Ängla att sova en stund, så tänkte jag hm ska jag ligga kvar en stund eller gå upp och dricka kaffe och läsa lite i lugn och ro, äh men jag hinner nog med båda. Vilade en stund och gick upp för att göra kaffe och medans kaffet höll på att bli klart tänkte jag att jag skulle hinna sätta ihop det sista på hyllan så jag tog fram alla pluggar vaknade Thyra. *suck* Då hann jag inte med det nu heller... Aja så är det, men det är lite tröttsamt att känna att man aldrig kan få göra färdigt något. Men men... Nu är även Ängla vaken och har bäddat ner sig i soffan och kollar på Bolli ;)

Skönt att barnen är lugna iaf ;) För en gångs skull...

Saknar Hagge vill att han ska komma hem igen... :( Men jag vet att han har det bättre där han är! Älskar dig Hagge, puss på nosen!



Febriga barn!

Ja, jag har två stycker hemma. Tur var det att jag somnade vid 20.30 igår för 22.30 kom Ängla in och var jättevarm och klagade på att hon hade ont i huvudet :( Sen ar hon vaken till ca 2 och vred och vände sig. Thyra vaknade vid 23 och var också varm och höll låda till 1.30. Stackarna! Fick sova till 5.30 gav flaska sen vaknade barnen 8.30 då gick jag in med dom till Matte som sov i Änglas säng. Ängla är självklart hemma idag och blir nog det resten av veckan. Även om dom är hyffsat pigga så får dom inte vara sjuka i helgen då vi ÄNTLIGEN ska åka på kryssning och få vara för oss själva, det blir som en liten minibröllopsresa och det behöver vi verkligen!

Damn it min nya BH har gått sönder, jag som älskar den! Hm... Måste köpa en ny!

Krya på er ungar och sluta skit nu Thyra!

Kramar från snorungarna


  

Segt!

Har varit hemma nu i 2 dagar för barnen är sjuka. Har varit ganska skönt och vi blir nog hemma imorrn med... Myste i en koja som jag gjorde åt dom, Ängla vill inte gå därifrån utan har lekt hela dagarna därinne nästan! Mys!

















Frustrerande!

Det är så frustrerande att inte få sova... Barnen sover bra vissa nätter och när jag menar bra så vaknar dom sammanlagt 3 grr. Och vissa nätter kan dom eller en vara vaken i timmar, eller så byter dom av varann och man blir tokig på det... Jag orkar inte att inte få sova! Och så börjar jag och Matte tjafsa förstås och det känns inge kul alls, för jag kan vara så elak när jag är trött, nu minns jag inte ens vad jag sa till honom, men jag kan nästa känna att vi behöver en liten paus. Funderar på om jag ska bo hos mamma den här veckan och sen till helgen går han och jag på dejt, eller åker på kryssing eller nåt. Så vi får sova och ta det lugnt, för jag är helt färdig.

Nu har det gått mer än två år med sömnlösa nätter och nu känns det som jag kräver mer av Matte även om han jobbar så orkar jag inte ha överseende med det för jag är så jäkla slut, vissa nätter får han mer sömn än mig och då går han ändå upp vid 3.30, det är ju sjukt! Det känns heller aldrig som att vi gör något kul tillsammans, vi är bara hemma eller åker på middag hos någon. Jag vill göra annat, som kryssa eller resa bort eller vad fan som helst med hela familjen eller utan barn. Men just nu känns det så svårt att få barnvakt. Hm... Känner mig lite splittrad.
Men men... Pratar med Matte och det känns lite bättre, han var helt klart med på att ta e kryssning :)

Men nu kom jag på att jag ska ut med tjejerna på lördag, hm... Vill väldigt gärna både och men jag tror att jag måste lösa det här med Matte först! Vi får se...




Torsdag och fredag

I torsdags åkte jag hem till en gammal skolkamrat, Jenny. Hon fick en liten flicka för två mån sen, jättegosig. Så har hon en son som är lika gammal som Ängla. Barnen lekte och vi pratade massor, det var riktigt mysigt, hon bjöd på goda plättar och kaffe :) Matte kom och hämtade oss vid halv 3.

Då åkte vi hem till morsan för att laga lite mat, mormor och morfar kom dit, kul att se dom en stund :) Kyckling och potatis med rotfrukter i ugn, supergott :D Vi snackade och hade det mys, sen åkte vi hem.

Igår var vi tillbaka till morsan där Monica sovit, det var så underbart att äntligen få träffa henne. Vi åt lunch och pratade sen gick vi upp till centrum där Monica skulle fixa ögonbrynen tillsammans med mamma. Det drog ut på tiden så jag och barnen lekte i en snöhög och sen gick vi in på bibblan, jättemysigt. Ängla tappade bort målarfärgerna jag köpt åt henne, så jag fick springa tillbaka och leta. Men jag hittade dom inte :/ Eftersom hon varit såååå tacksam över dom hade jag inte hjärta att komma tillbaka utan, så jag köpte nya... Hon blev jätteglad och trodde förstås bara att jag hittat dom... Hem till mamm åt pankakor och ostkaka, Monica gick iväg en stund, men efter 1 och en halv timme kände jag att det var dags att åka hem... Segt att åka kommunalt, men det gick bra...

Monica, mamma och Janne åker till Gran Canaria idag och jag hoppas allt går bra...

Eg skulle vi träffa min kusin och hennes dotter idag, men Ängla är sjuk och Thyra är nog också på god väg :( Så vi blir bara hemma och tar det lugnt. Det har ju varit en intensiv och rolig vecka men nu är vi helt slut :)

Vet inte vad jag ska skriva mer, känns som inlägget blev kort och konstigt, men det är nog bara för att jag är så fruktansvärt seg...

Längtar tills min gubbe kommer hem så jag får krama på honom...

Ha en underbar dag!

Kramar
              

            Ängla ville väldigt gärna ta hand om lilla bebisen Nicole 2 mån. Storebror heter Christian och är 2 år. Tack för en mysig dag!

Skrytmåns!

Ja idag känner jag för att skryta extra mkt om mina barn och det är bara för att dom är så himla fantastiska och jag är så faccinerad över vad dom faktiskt kan för att vara så små.

Ängla- som nu är 2 år och 4 mån, hon pratar rent hon kan olika bokstäver och räknar för fullt. Hon vill inte ha blöja längre och fixar det där med toan helt själv. Hon är omtänksam och förståndig, hennes roliga miner och kommentarer. Hon hjälper till och dukar bordet, ja frukosten tar hon fram helt själv, jag behöver bara öppna kylskåpet och flingorna hämtar hon själv i skafferiet. Pysslar och tar hand om lillasystser, leker med henne och när hon är ledsen hämtar hon vatten eller nappen, pussar och kramar och säger; ingen fara Ängla är här... Min lilla gosa! Jag älskar henne så. Vi är så nyfikna på vad det blir av henne när hon blir stor. Hon är så underbar och jag förvånas nästan varje dag över något nytt som hon lärt sig eller säger. Hon är så rolig!

Thyra- lilla tjejen är nu 9 mån och har börjat gå på knäna, det ser så kul ut :) Men när ska hon börja gå? Ja det är nog inte långt kvar, hajjar hon knäna så kommer väl fötterna snart med. Jag förundras över ord som hon redan kan säga och hur hon leker och roar sig själv. Ibland när hon leker med sin storasyster kan jag helt plötsligt se hur hon böjer sig mot henne och ger henne världens puss. Så sött! Och även hon ärä så rolig, man skrattar åt saker hon gör hela tiden :) Damn it vad jag älskar henne!

Allt det här "jobbiga" med att ha barn, som sömnlösa nätter, trots och andra saker man blir galen på, så överväger det jag nämnde innan allt. Dom är ju så underbara och det är det häftigaste jag varit med om att få barn, det lilla barnen som inte gör någonting, sen kan de sitta, rulla, krypa, gå prata, räkna, springa, hur häftigt som helst!

Nej nu får det räcka, skulle kunna hålla på hur länge som helst! Men det är ju bara att inse att mina barn är bäst! Hahaha!

Men en sak till bara oavsett om det är mina barn eller någon annans så tycker jag att det är väldigt, häftigt och kul att se hur olika barn är och hur olika dom kan bete sig i olika situtioner, jag jobbar på förskola och det roligaste det är att sitta och studera barnen när dom leker osv när man berkligen funderar på, hm hur tänkte hon nu, hur ska han lösa det här, varför gjorde hon si och varför gjorde han så. Och ibland när man ska förklara något för ett barn så kan man se hur det tänker och tänker och till slut kommer dom på det... Ja det är så kul :D


Nej nu måste jag faktiskt jobba tro det eller ej... Haha!


Puss på er!



Vad gör hon?

Thyra har börjat gå, fast på knäna...? Ja hon går hellre på knäna än att krypa. Det ser så kul ut! Och nu vill hon även att man håller henne i händerna så ska man helst springa för det är roligast, speciellet när man kan springa efter syrran fort och nästan ta henne :D Och ska man sätta ner henne eller ta upp henne, blir hon så jäkla sur, så då är det bara att fortsätta springa. Så himla kul och så fruktansvärt busig. När hon vill ha nåt eller ska komm åt nåt som hon inte får ha, smilar hon upp sig så att man smälter och lyfter upp henne då dyker hon efter saken man lagt undan, hur smart får man vara? Och att man gör om samma sak flera gånger, hon är ju farlig ;)

Nu blir det lunch, sen hämta Ängla om ett par timmar sen ner till kyrkis :)

Puss och kram, hångel på stan!


                                
                                

                                

                                 
Änglas outfit igår, overall och sen jacka, stövlar vantar och mössa och vi skulle inte ens gå ut...?

Slut med tutte!

Ja då var det över också, Thyra är inte intresserad antagligen för att jag inte har tillräckligt åt henne, men det känns ganska skönt. Fast jag vet att jag kommer sakna det... Lilltjejen håller på att bli stor!
Just nu busar och och river ner alla filmer på golvet och när jag ställer tillbaka dom är hon där lika snabbt igen... Så spelar hon oskyldig och gör den mest sötaste min du kan tänka dig :) Skulle kunna äta upp henne för att hon är så go´.
Sitter och tittar på familjen annorlunda, nja jag vet inte om jag vill ha 10 barn, men... En till iaf. Haha!

Godnatt på er, hoppas er dag varit lika bra som min!

Peace out!
                        

                          

Bibblan

Ja vi gick ner till bibblan, jag Ängla och Thyra och det var så mysigt, jag och Ängla läste bla Mamma Mu mfl och Thyra lekte med pussel och röjde runt, fast väldigt lugnt. Ängla har inte sovit middag så det var en perfekt aktivitet eftersom hon var trött... :) Det slutade med att jag fixade ett lånekort och så lånade vi 2 Pippi böcker såklart :) Ängla var helt lyrisk men jag har fått förklara för henne flera gånger att vi bara lånat böckerna och vi måste lämna tillbaka dom sen... Får se hur det går :)

Thyra sover en stund och jag har förberett soppan, mums!

Ha det! Puss



Fixdag

Ja idag har jag redan hunnit med mkt. Lämnade troslisa vid 9 och drog sedan för att handla lite, helt otroligt, handlade hur mkt som helst för nästan inga pengar alls, bra va? :D Sen iväg till Babyproffsen och laga vagnen, tog inte ens fem min, jag stannade kvar en stund och matade Thyra. Sen hem packa in alla varor, sen slog jag på datorn så såg jag, damn it måste städa, men vill inte, men måste, vill inte det finns roligare saker att göra. Men jag var ju tvungen, så jag gjorde en snabbstädning och det är ju helt okej det med. :)
Nu sover Thyra och jag kom på att jag kanske borde äta lunch, men vad sjutsingen ska jag hitta på? Aja det löser sig!

Inatt kunde jag inte sova, jag kände mig så glad och sprallig, så himla lycklig att jag hade ingen lust att slösa bort timmar på att sova, jag ville bara gå upp, men tvingade mig själv att vila iaf eftersom jag eg måste sova för att orka. Idag är jag trött men ändå sprallig, funderar om jag ska gå till parken när jag hämtat Ängla, eller kanske gå ner till bibblan? Det har vi ju aldrig gjort, kanske hoon tycker är jättekul :D Ja det gör vi. Hihi!

Såg när jag packade upp tjejernas kläder från helgen att det låg lite nya kläder i väskan, hm vem kan det ha varit? Maria eller farmor? :) Tack iaf :D


Kram och slängpuss till er alla!

 
                                     
                                     

                                     

RSS 2.0