Haggson!

Ja Hagge mår bättre och är ganska pigg, men det finns fortfarande inga garantier för att han kommer bli bra :( Men vi lever på hoppet iaf. Min lilla Haggson, saknar dig så. Idag får jag hålla om dig en liten stund iaf och det känns skönt. Älskar dig lilla gubben och det kommer jag alltid göra. Önskar att du kunde komma hem igen...

Liter bilder från sjukan


Ny dag, nya tag

Igår fick vi fullt upp, vi började dagen med att gå ner till ÖF och hämta Thyras kort som vi var där och tog för 1 månad sen. Dom blev superfina, hon ser ut som en liten docka, så söt. Sen gick vi till VC för att kolla läget på myggbeten som Thyra har. På vägen ner i hissen klämer Ängla sig i dörren på sidan och sitter fast, jag får panik och bara skriker, då rusar en annan mamma fram till mig och hjälper till, jag lyckdes tänka på att sätta Thyra utanför hissen, sen gick det så lätt att det var bara att dra ut handen ur dörren, sketläskigt. Ängla var helt förtvivlad, lilla gumman, men det gick bra och inga märken.
Myggbetten såg bra ut och det blir antibiotika tillochmed söndag, skönt... Sen gick vi och handlade lite sen gick vi till stora parken med A oc R. Vi hann bara vara där en liten stund innan det var dags att gå och möta Maria och Simon :) Vi gick hem för att äta lunch sen tod vi en långpromenad på 1,5 timme, barnen sov i vagnarna och vi hann prata en massa.
Hem, lekte på ballkongen med bubblor, sen blev det mellis, mera lek och sen middag, då kom Vivvi också :) M och S åkte hem efter maten och Vivvi lekte med barnen medans jag plockade undan lite. Mkt prat och barnen somnade för en gångs skull tidigt så jag hann prata ännu mer i lugn och ro med Vivvi och se på tv en stund...

Nu får vi hoppas att vi löser den här månaden också, det känns inte som jag vet vad det är som händer...? Men det löser sig väl? som alltid hoppas jag på något sätt!

Peace out!




Mina fina barn är morgontrötta idag


Typiskt

Har sovit superbra sen natten till måndag, men idag, bara för att schemat är så fullt så det håller på att spricka så ska Thyra få för sig att ja mamma, kan vi inte gå upp kl 5.15? AH! Nej! Gav henne flaskan och gick och la mig, 2 min var jag tvungen att gå tillbaka, ge henne nappen, sen kunde jag inte somna om. Ängla pep till vid 6. Sen måste jag har slumrat till en stund för sen hörde jag inte Thyra förens 7, tack för det... Men när kl är 15, kommer jag typ somna ståendes :)

Tur att skitungarna är så söta iaf, man kan ju inte bli arg direkt, nu håller Thyra på och ska försöka prutta mig på magen med sin lilla mun och det kittlas så roligt...

När jag lämnat Ängla ska jag på mammagrupp och sen hem äta lunch, hämta Ängla, gå på dropin fika, hem, laga mat, gå på utvecklingssamtal... Det blir mkt idag och inte kan man sova tidigt för jag måste sitta uppe och vänta på att kunna ge Thyra antibiotika... Men vad gör man?

Har tänkt så mkt på Hagge, fick hälsa på honom igår och det var så underbart att få se honom, men samtidigt så jobbigt för jag har aldrig sett honom så dålig någonsin. Jag kunde inte bära upp honom och hålla om honom för han var så blåslagen under magen så det hade bara gjort ont. Tog några kort på honom, men han är så sorgsen och har så ont, min lilla solstråle. Vill bara att du ska flytta hem igen, jag saknar dig så mkt.
Har nu bestämt mig för att så fort lille Hagge blivit tillfäckligt bra ska jag göra avtryck från hans tassar ich tatuera in dom.


Nej nu måste jag göra frukost och väcka den stora lillan...


BUSUNGAR!

Ja jag har fått såna busungar, dom har börjat leka och busa tillsammans och det är så mysigt att se...Trots att Thyra inte kan prata så har dom så kul tillsammans :) Så underbart!

Det blev tyst en stund och när jag kollade till dom så...

 Ja käkade dom ur flingpaketet :) haha!

Igår när Thyra duschat håret började det krulla och hon fick så söta lockar :)

 Gosa!

Helg och måndag

I lördags började jag dagen med att städa Änglas dagis, sen for vi iväg till landet, mys som vanligt, Matte lyckades komma in i husvagnen :) Så det blev att vi sover över. Men innan det hade vi grillpartaj med grannarna, supertrevligt :)
Under kvällen ringde mormor och meddelade att Hagge blivit ormbiten och att dom var på väg till vetrinären. Läget verkade okej först, men sen hade dom ringt vid 5 på morgonen och sagt att han blivit sämre, så dom åkte ner med honom till Albano, där han vårdades på intensiven och svävade mellan liv och död :( Läget just nu är mkt bättre och han är pigg, men dom kan inte säga när han kan komma hem... Lilla gubben, vill vara hos honom hela tiden.
Så igår åkte vi hem med ilfart på förmiddagen, ville vara nära om han skulle bli ännu sämre. Hela dagen gick jag runt och kunde inte tänka på något annat, var bara allmänt ledsen :(

Idag när jag lämnat Ängla gick jag till parken med Thyra och lekte med A och R, men efter en stund ser jag hur svullna Thyras händer blivit och myggbetten i huvudet var alldeles gula och geggiga, så jag for ner till V-centralen 15 min innan dom stängde drop in. Vi hade tur och fick träffa en dr efter 10 min. Han skrev ut antibiotika för infektion och ett annat medel för svullnaden :( Hon är skitgrinig hela tiden och har ont :( Lilla gumman...

Hoppas på att Hagge ska få komma hem imorgon iaf...

Ängla fick bada på ballkongen och hällde ut hela baljan :s Grannen är nog pissur, det var sista gången hon fick bada där, lämnade henne bara typ en minut,, klart hon hittar på bus då... Hehe...

Peace out!

Intensiva fredag

Jag igår blev en fullspeckad dag, jag tror jag satt ner sammanlagt 10 min på hela dagen känns det som. Vi åkte iväg med kyrkis på bussutflykt halv 10, till en parklek i Hässleby villa stad. Superkul var det och barnen hade såååå kul :) Vi lekte och tittade på djur :) Vid 12 åkte vi tillbaka till kyrkan och sedan åkte jag med barnen för at handla mat, ehm och skor till mig blev det ;)

När vi kom hem var vi helt slut och jag var tvungen att diska ett helt berg med disk då maskinen flippat. Jädrar vilken tid det tog och det var inte så att jag bara kunde ägna mig åt disken utan barnen skulle just då hitta på så mkt bus så jag blev galen till slut och mitt uppe i allt kom jag ju på att det kanske var dags för att laga mat.

Nu leker dom tillsammans och det är så underbart att se, det verkar verkligen som att dom har så kul tillsammans :) Snart ska jag ner till Änglas dagis och städa, eller jag ska kolla med Matte om han kan göra det, jag gjorde ju faktiskt det i måndags. Sen åker vi ner till landet igenn för att fixa med husvagnen. Hoppas vi kan få den fixad.

Holy macaroni!
Den här gången tog jag bilder! Poäng till mig! Såklart bara på mina barn dåra, men men. Dom är ju så vackra ;)




Its been a while

Haha! Har fått order av ANNA att skriva, jag har varit på väg flera gånger men varje gång har jag ledsnat eller så har något eller någon hindrat mig...

Förra helgen hade jag underbara dagar på landet tillsammans med mina barn och min mamma. Mkt mys med barn och Grisen så jag fick fnatt, tur med vädret hade vi och jag vill eg inte åka hem. Men på lördagen lämnade jag mina underbara barn hos deras mormor på landet, Jens och Sandra var där också, åkte till Grönan med Lena och Maria :) Fick världens underbaraste dag :D Helt sjukt vad jag åkte grejjer, efter det drog vi hem till Maria och käkade mat och typ somnade på soffan...

På söndagen åkte jag tillsammans med Bella och Monica för att tattuera mig :D Mina barns namn och födelsedatum skrev jag in på skuldrorna, gjorde sjukt ont fast det var skönt också ? Är glad att fått det gjort. Bella tattuerade in sin sons namn och Monica satt mest där och snacka skit ;) Sen mös vi en stund hemma hos mamma och efter en stund kom Jens hem från landet med mina barn.

I måndags fick Ängla vara hemma för att Matte var bortrest hela helgen och hade saknat sina barn. Vi var mest bara hemma och tog det lugnt, gick ut en stund bara. Emil fyllde 25, grattis! Ängla gick till tandläkaren och hon var så duktig, glad blev hon när hon fick ballong och tandborste. Sen bar det hemma för mat, städning av dagis och sen möte, det blev sent men jag hann iaf ringa Anna och gratta :) Mobilen trasig men jag lyckades hitta nr till anna i skallen som tur var ;)

I tis var jag bara hemma och tog det lugnt, vi gick till kyrkis efter dagis och sen hem för tacos som Ängla tjatat om hela eftermiddagen, hon bjöd även in grannen på mat, men hon avstog ;)

Igår åkte jag hem till mamma och umgicks med Monica en stund, hämtade Bekki som varit på hajk och fötterna var fulla av blåsor och hon kunde knappt gå, stackarn. Jag och Monica tog med Thyra till parken och där var det fullt ös såklart. Inte en lugn stund alls...
Åkte för att gå på drop in fika på Änglas dagis och det var så mysigt.

Idag har vi röjt hemma hos Bella, vi var ute i 4 timmar innan vi kom på att det kanske var dags för middag. Maria och Simon kom förbi en stund och mös, men han ville inte riktigt kramas, han tyckte nog att jag befann mig på fel plats, men nästa gång ska jag sno en ;) Ungarna badade och vi lagade mat, gott gott. Kom hem för en stund sen. Underbara dag!


Just nu händer det så mkt med barnen, dom gör framsteg varje dag, Thyra försöker både prata och resa sig upp för att gå. Ängla pratar som en vuxen hon har blivit så lillgammal, idag fick hon låna Justins gamla cykel som hon till slut lyckades cykla på, envis som hon är, tack Bella för att vi fick låna hem den :)

Så har vi dragit ner på kostnaderna här hemma, men det är en lång väg kvar vi kämpar på och det kändes så bra nu när bensinräkningarna kommit och vi gått ner med 1000kr, det är mkt, nästa månad hoppas jag iaf på 500, ja det bli skärpning på oss! Bra jobbat :D

Imorn blir det bussutflykt med kyrkis och det ser jag verkligen fram emot :)

Puss och kaka ska se om jag orkar baka!

Bilder ja? Som vanligt, haha!


Jag undrar om Thyra luktar illa?


Utan blöja

Ja inatt sov min Ängla utan blöja, så duktig. Inget kiss i sängen och nu har hon varit uppe i 30 min och fortfarande inte kissat, den ungen kan verkligen hålla sig. Till och med jag springer på toa på natten, men inte hon...
Kan inte fatta att hon är så stor så hon inte behöver blöja längre, det är ju helt sjukt, hon ör ju fortfarande liten fast stor.
Jag somnade vid 21.30 igår och Thyra väcte mig vid 6, så hela natten har jag sovit och känner mig bättre idag, men jag tror att jag har en förkylning på G och det är ju självklart eftersom jag ska ut i helgen och ser så mkt fram emot det, men bara därför ska jag bli sjuk, för varför ska jag få hitta på nåt kul? Ja det kan man ju undra...

Ha en solig dag!

Puss!

Ängla 2 månÄngla 2 år

Över

Det trotsiga utbrottet tog slut efter 40 min och vi kramades och kramades. Och så låg vi i Änglas säng och läste böcker.

Det som nog är mest jobbigt det är att Ängla inte själv kan förstå varför man inte får vissa saker, eller varför man måste göra vissa saker och en del saker kan vara svåra att förklara. Hon är helt enkelt för lite för att förstå. Min lilla tjej, ibland känner man sig helt maktlös. Jag har aldrig varit med om ett sånt här utbrott och eg vet jag inte vad som hände...

Älskar min finaste Ängla!


Hysteriisk!

Ängla ligger i hallen och vrålskriker, det har hon gjort sen vi gick från dagis. Vi hade bestämt att vi skulle gå till parken och Ängla var jätteglad. Men så skulle klä på oss och allt gick bra tills vi satte på henne jackan, då skulle hon helt plötsligt inte ha den första tröjan på sig. Jag försökte förklara för henne att det är alldeles för kallt för att inte ha någon tröja på sig men hon vägrade lyssna på mig och bara gallskrek efter många försök fick jag bära ut henne till vagnen och gå hem. Hela vägen hem skrek hon som en galning. När vi kom hem fortsatte hon och jag försökt få henne lugn flera gånger men hon bara slår och river mig. Jag vet inte vad jag ska göra... Det här är nog det värsta utbrottet hon någonsin fått :( Om hon bara kunde förstå lilla gumman... Det är inte lätt att vara liten och inte veta att man blir sjuk om man inte har nå kläder på sig, hon är nog less på alla kläder som ska vara på i detta kalla Sverige, när ska det bli varmt?

AH!!!


Godmorgon!

Ja inatt fick jag inte mkt sömn, kunde inte riktigt somna, eller jag ville inte sova kändes det som. Var för glad och sprallig och ville inte att dagen skulle ta slut. Men när Thyra vaknade vid 2 så var jag grymt trött, hon vred och vände på sig ganska längge innan hon somnade om. Så gick vi upp halv 7... *gäsp* Men jag blir nog hemma idag och tar det lugnt. Thyra verkar sämre och har börjat hosta och det är ju självklart eftersom jag ska ut i helgen. Men hon borde ju bli bättre tills dess får jag ju hoppas...

Ha det så länge, kanske återkommer under dagen ;)

Puss

Mina trötta tjejer :)

Sega helg!

Ja den här helgen har varit så seg och det har varit så skönt, vi har verkligen bara tagit det så lugnt och jag känner ro i kroppen :)

Igår tod vi en lugn förmiddag och bara slappade, sen åkte vi till pappa och käkade grilalt, så jäkla gott. Barnen lekte och hade superkul och vi hann prata en del :) Mys! Var hemma strax efter 21.

Idag har vi bara tagit det lugnt, vi gick ner till centrum och handlade lite och så gick vi hem och Matte gick och tvättade bilen, jag började städa lite hemma och sen när Matte kom in städade vi hela lägenheten. Tog det ännu mer lugnt och jag har nog suttit framför tvn flera timmar idag, såååå skönt. Jag brukar inte klara av att ta det lugnt men idag har det varit riktigt skönt. Ängla sov i 1,5 timme och hon verkar vara bra nu efter ha varit förkyld ett par dagar. Men det blir dagis imorrn.

Efter maten gick vi ut till parken en stund och lekte, skönt att vara ute en stund. Snart är det dags för de små att sova och om jag orkar ska jag slappa lite till framför tvn :) Det har verkligen behövts och barnen har varit ovanligt lugna hela helgen! Tack för det ;)

Ängla och Thyra leker och Ängla säger; mamma, jag leker med min bästa vän... :) Kärlek!

Mina finaste älsklingar!

Segt!

Jag är inte van att sega så som jag gjort idag. Det är ganska skönt faktiskt! :)

Vad händer idag?

Vad Ängla och Thyra har börjat leka tillsammans :) Just nu leker dom med bilar. Ibland sitter dom med en varsin docka och en varsin säng och bäddar ner dom. Så söta. Men det är mkt bus också och dom är lika bra båda två med att hitta på bus och den andra hänger alltid på. Så kul att se... :)

Synd att dom blivit förkylda :( Vi ska ju till pappa idag, får se om det är okej att vi kommer iaf, dom verkar ju hyffsat pigga iaf.

Igår satt jag uppe till 22 och kollade på tv sen somnade jag på 10 min var så trött. Ängla kom in någon gång under natten och Thyra vaknade 5. Hoppades på att hon skulle somna om i vår säng men det gjorde hon inte, så jag la henne i hennes säng gjorde en flaska gav henne den sen gick jag och la mig. Hörde henne skrika till ett par gånger sen sov jag. Halv 7 väckte Ängla mig jag gick upp och satte på tvn, gick och la mig och vaknade igen vid 8 då jag hörde en liten Thyra stå och ropa... Jäklar vad seg jag var på att komma upp... Men ack så skönt att få snooza om :)

Nej nu skas jag leka med mina barn :)

Puss


Fredagsmys!

Sov bara 4,5 timme inatt, men morgonen gick hyffsat. Det var fram emot lunch som jag spårade ut, Ängla ville inte somna och jag som planerat en sen kväll med chips och mys med henne eftersom Matte jobbar. Men jag satte henne för att titta på Nemo så gick jag och la mig själv en stund, det hjälpte :) När Thyra vaknat gav vi oss ut för att köpa chips, vi tog en lagom promenad till macken. Väl därinne blev jag så sugen på glass så vi köpte det med. Precis när jag parkerade vagnen utanför höll Ängla på att somna så jag trodde hon skulle göra det när vi kom ut igen.
Men så blev det inte, hon var så mkt uppe i varv iochmed glassen så det var full fart. Vi la ut filten på en gräskulle i slutet av skogen och käkade glass och myste. Det var verkligen så underbart. Sen tog vi en liten runda inne i skogen, Ängla sa hela tiden; Mamma kom så sticker vi iväg! Och vi stack, men sen tyckte jag att det var dags att gå hem, men då fick Ängla för sig att hon skulle gå på skattjakt så det gjorde vi, oj vad vi hittade skatter (kottar, pinnar, leksaker från vagnen) Det var så himla kul och jag är så glad att vi kom ut en stund för det behövde både jag och Ängla. Thyra tyckte också det var kul och hade en egen pinne som hon gick runt med. Ja hon ville inte alls sitta i vagn utan gå och hålla mig i handen och långt gick hon :) Ja vi hamnade på nåt sätt hos hästarna och fåren och tur hade vi för Ginnie skulle träna lite så vi fick oss en liten show. Efter det gick vi hem och åt mellis och mös.

Tnaken var att vi skulle gå fram och tillbaka till macken som tar 20 min, men vi blev ute i 2 timmar :) Nu sover barnen sött, Ängla somnade på 3 min fast Thyra rullade runt i hennes säng, hon var så slut, hon gick ju upp kl 6 imorse så...
Själv ska jag se på tv en liten stund sen duscha och sen sängen. Matte jobbar och sliter så jag är ensam...

Sov gott!

Grattis Lena på 24årsdagen :D


Härligt!

Ja idag är en bra dag, det känner jag på mig :) Har lekt med barnen och dansat och myst, snart blir det lunch sen ska vi ta bussen till affären och handla lite. Måste spara på soppan och Ängla ser fram emot att åka buss.

Thyra hade feber igår och Ängla har blivit förkyld så det blir en lugn dag förutom att det måste handlas annars blir det ingen middag och ingen frukost i morgon, men dom får vila i vagnen. Bara dom inte blir sämre...

Igår kom syster Monica på besök, lekte med barnen och pratade en väldig massa. Kändes bra! :)

Puss

Vad är det som händer?

Ja jag känner mig så konstig. Igår höll jag på att bli galen när jag försökt få Ängla att sova efter 40 min gav jag upp och jag kände mig så frustrerad för att jag ville vara för mig själv bara en liten liten stund. Hade även tänkt se CSI men det går ju inte när Ängla ser på... Till slut blev jag så arg så arg och jag vet inte varför, jag var så himla trött och jag tror inte Ängla förstod varför jag var arg och jag var så dum mot henne och sa åt henne att hon skulle sova själv för att mamma vill vara ifred och hon var så ledsen. Och sen när jag sa att jag skulle sova med henne så ville hon inte sova. Allt var bara ett jävla kaos i skallen och så kommer Matte hem och jag bara skriker åt honom att jag vill bo själv! Jag var helt galen. Men till slut fick jag Ängla att komma och lägga sig hos mig och jag fick så dåligt samvete så jag höll om henne så hårt i min famn och ville inte släppa taget. Och så somnade vi. KL 8 hör jag hur Thyra sjunger inne hos sig, jag hade sovit i 10timmar och ändå känner jag mig så trött.

Jag blev lite stressad för Ängla sov och hon ska ju vara på dagis kl 9. Men jag lovade mig själv att inte stressa, för barnens skull. Och det gick riktigt bra vi fick en mysig frukost tillsammans och inget bråk alls om kläder idag och det var så skönt. Känner fortfarande ett behov av att få vara själv ett tag, fast kanske inte bo själv jag vill inte flytta, men kanske bara vara barn och man fri en vecka och vara helt själv inte med någon annan. Men det går ju inte eftersom Matte måste jobba och jag kan ju inte bara lämna allt... Känner mig så splittrad.
Matte hade redan åkt när vi vakna imorse så jag ringde honom och sa att jag älskar honom och att jag inte alls vill bo själv, men vara för mig själv ett tag. Han förstog det, han är helt fenomenal och jag beundrar honom som står ut med mig... Jag tror bara att jag är lite less på att gå hemma, det känns som det ända man gör är, byta blöjor, laga mat, städa, torka golvet efter Thyra när hon ätit gröt eller något annat kladdigt, sen gå till parken för 70 elfte gången och så börjar allt om igen och igen och igen. Jag försäker hitta på saker att göra men hela tiden ska det anpassas till barnen och jag vet inte. Jag älskar verkligen mina barn och det känner jag och jag ångrar ingenting, men det är så mkt nu så jag vill bara krypa upp i soffan äta mig fet och bara glo på tv, själv utan att någon stör mig...

Men ja... Det kanske börjar bli tjatigt det här, men jag känner mig som en urusel morsa som känner såhär... Tröttheten borde ju försvinna nu när barnen sover så bra, men det känns som att det inte står rätt till i min kropp, nu har jag börjat blöda igen efter bara 2 veckor? Så jävla konstigt...!

IDag tänkte jag bara vara hemma och göra ingenting, det blir väl parken eller nåt efter dagis vi får se...

Ha det!

Puss


....

Ja det går verkligen i perioder att skriva här, ibland skriver man ett par gånger i veckan sen kan det gå en vecka eller två innan man skriver igen. Vissa dagar bara fösvinner och man hinner inget mer än att ta hand om barnen och fixa hemma. Men nu skriver jag iaf, en unge sover och den andra tittar på Mamma Mu och Kråkan och skrattar så underbart :)

I helgen har vi fart runt i fredags på Valborg gick vi först till Kyrkis, Ängla tjatade i två timmar att vi skulle dit och skyndade på som bara den och när vi kom ner var vi först. Barnen fick pyssla och gå på skattjakt och det var ju så populärt :) Sen åkte vi till Karlbergs slott och väntade på Matte som skulle hämta upp oss. Sen åkjte vi vidare till Mattes päron och fika och åt gott, gick ner ner och tittade på jippot och när dom tände brasan, sen gick vi hem igen och fikade mera såklart. Vid 21 drog vi hem.

I lördags tog vi det lugnt, Ängla fick förlja med Philip och hans mamma ut en stund och jag passade på att städa lite och Matte åkte och handlade, sen kom pappa med familj över och fikade och åt tacos och firade Thyra lite :) Barnen lekte och vi hann prata en del, MYS!

Igår åkte vi på koutsläpp i Kårsta och tittade på korna som sprang ut på grönbete, dom var ju helt galna och det blev barnen med :) När dom sprungit en stund satte vi oss för att äta lite sen fick de stora barnen rida på hästarna. Ängla skulle promt rida på den stora hästen och jag belv så nervös, men hon var så duktig att hålla i sig. Justin var också jätteduktig och ville rida mera, men det hade vi inte tid med eftersomn vi skulle vidare på 75årskalas i Norrtälje :) Alltid lika mysigt med släktträffarna :) Det blev mkt sång och mormor och morfar dansade :) Så underbart mysigt!

Vi åkte hem en stund till mormor och morfar och hälsade på Hagge det var så kul att se honom och han var så glad att se oss, lilla gubben, saknar honom så...

Idag har vi varit ute i 3 timmar och så har jag bakat bröd medans Thyra sov :)

Nej nu måste jag natta barn :) taha!

 Visst var jag duktig på att ta bilder den här gången? Hihi! Jag anlitade mamma såklart ;)




RSS 2.0