Veckan

Ja idag är jag rätt seg, har haft en del att göra, visserligen bara roliga saker men jag börjar känna mig sliten ;) I torsdags var vi först hemma och tog det lugnt. efter lunch begav vi oss ut till Huddinge, först gick jag en prommis så barnen skulle hinna somna, så jag i lugn och ro kunde shoppa loss i Huddinge C, men så blev inte fallet, barnen vaknade upp i Älvsjö, men shoppingen gick bra ändå. Ängla är så himla duktig, hon kan komma med saker som hon vill ha, men när jag säger, nej gumman vi ska inte köpa den, då lägger hon tillbaka den. Iaf det blev 2 par shorts till henne och lite annat till mig ;) Efter shoppingen mötte vi upp Annica och gick och handlade mat. Gick hem till A och pratade och senare kom Vivvi, vi lagade mat käkade Ängla badade sen gick vi ut.
Barnen hade mer eller mindre varit på krigar humör hela dagen så jag var så trött så jag orkade inte gå knappt. Fick jätteont i bröstet och fick svårt att andas så jag ringde Matte och bad honom hämta oss och det gjorde han.

Smärtan kommer och går hela tiden, men i torsdags var det illa :s Måste ringa Löwenströmska och höra lite med dom, ja det var ju där jag opererade bort knölen :s

Igår kom min kusin på besök och efter lunch begav vi oss ut till Huddinge för att träffa min pappa med familj. Dom hade sagt kl 14 till oss, men själva kom dom hem 16. Tur var så var det någon hemma så vi kunde komma in. Mat kl 18 och hemgång vid 20. Barnen lekte så  fint och hade så kul :) Så underbart att se... Jag myste lite med Neo så mamma Emma fick vila lite...

Idag, ja idag ska vi in till stan men jag vet inte i den här blåsten? Det är ju typ storm ute juh! Har hittat en paraplysulky som jag vill ha, den kostar 300kr ny på Babyland och jag har mest kollat på blocket för jag har tyckt att jag inte är i behov av nåpgon ny, men där är dom dyrare. Vill ha en extravagn då vi ganska ofta har ett barn var och då känns det jobbigt om en ska ha tvillingvagnen, dessutom tar den här vagnen ingen plats i bilen när vi ska iväg i sommar, super jue :D Ska bara övertala Matte ;)

hihi!

Ingen idé för mig att skriva mer för jag blir så störd av barnen hela tiden.... Men nu har min kamera kommit iaf så jag ska hämta ut den :D WOHO! Då kommer det förhoppningvis vara flera bilder! HAHA!

PUSS OCH KAKA!

Fin Ängel

Ja ikväll klippte jag håret på Ängla, inte det lättaste men det blev hyffsat iaf... Hon verkar tycka det är skönt med kort hår. Fick muta med glass och klubba, sen fick hon tuggummi så inte tänderna rasar ;)

Nej nu ska jag natta henne...


Splittrad

Ja jag börjar tänka mkt på att börja jobba om två månader, det känns så konstigt men samtidigt skönt. Skulle eg dit idag och prata om hösten, men jag kunde inte somna igår och Ängla vaknade 5 och somnade inte om förens 6 och Thyra gick upp hal 7, så jag bara orkade inte. Chefen verkade störa sig lite på det och då blev jag sådär, tänk om hon tror att jag kommer hålla på såhär i höst...? Var nämligen tvungen att ställa in förra veckan också.
Men jag åker dit imorgon oavsett känner jag...
Försöker även komma på hur jag vill ha det, hur länge ska jag jobba, pengar eller tid med barnen? Vad har vi råd med? Orkar man jobba heltid och vara med barnen? Klart om man måste... Herregud ensamstående fixar ju det, men det känns bara så konstigt, kommer ju längta ihjäl mig efter barnen... Kanske ska se om jag kan hitta något närmre, jag vet inte...
Jag har lite ångest samtidigt som jag längtar...

Aja...


OMG!

Japp, partyprincess, thats me... Eller nja haha! Har nu festat 2 dagar i rad och det kan man julugnt påstå att det var ett tag sen man gjorde det. Men kul har jag haft, började festa hos Bella i fredags, först gjorde vi mat sen började festen lite smått, vid 21 var alla där och det blev dags för att sjunga kareoke, hehe... Kul som satan och jag svepte in mig typ 2 påsar chips, TJOCKIS! Hehe... Vi 2 drog vi över till Maria som bor 1 min från Bella, där sov vi. Irreterande nog vaknade jag innan 9 och kunde bara inte somna om, trodde inte att det var sant, men till slut gav vi upp och gick och bada, Matte gjorde te som vi drack i badet, MYS!

Sen gick vi över till Bella och snodde frukost, gott ;) Massa prat sen gav vi oss ut till Ingarö för att lämna marias nycklar, fick lite mera mat sen drog vi hem till mamma där våra barn befann sig... Ängla var trött och hade inte sovit, men vi bestämde oss för att stanna en stund för att sen åka och äta tillsammans innan jag drog vidare och Matte hem.

Efter maten åkte jag hem till mamma en stund och kollade på när J och V spelade, pratade lite med B sen kom M och T hem så jag snackade en stund med dom sen drog jag vidare till Tullinge på avskedsfest. Vi blev först en stund hos L för att snacka, byta om och dricka lite sen när alla kommit drog vi till Brantan för att spela brännboll, skojar inte att jag var taggad, nyktrast av alla var jag mest speedad, kul som satan! :D Haha! Sen efter det drog vi hem för att sjunga igen ;) Jag sjöng en urdålig låt sen åkte jag hem före 12, jag var så trött så jag trodde jag skulle kräkas :( Men jag hoppas att jag hinner träffa M en gång till innan hon flyttar, jag måste ju pussa hejdå på alla hennes underbara hundar... :D

Min urgulliga man satt uppe till 00.30 och väntade på mig sen gick han upp med barnen 5.30. När jag sen blev väckt 10.30 gjorde han frukost åt mig och sen nattade jag Ängla i kojjan som dom byggt på morgonen, Thyra sov redan och Matte gick och la sig bredvid henne, så nu sover alla utom jag, snacka om lugn dag ;) Men när de vaknat ska Thyra få käka lunch sen ska vi ut på promenad och ha glassfest som Ängla bestämt ;) MYS!!!!

Tack alla för en underbarr helg!


Inga bilder på någon fest som vanligt dåra, menne... Hehe...

PUSS!

Ängla sover middag i kojan, gullunge!

Så trött

Är hur trött som helst, orkar ingenting. Blir stressad över att nattningen med Thyra går åt skogen, känner mig utmattad och orkar inte sitta med henne, förut var det bara att lägga ner henne och gå därifrån, men nu gråter hon så hysterisk att jag inte står ut. Jag orkar inte, känns som det tar så mkt av mig såkallade egentid :( Hm nu verkar hon tyst, nehe... Skoja bara...

Igår var jag iaf i Humlan med emil, Madde och senare kom Vivvi, vi gick först runt en stund i stan innan vi gick dit, kunde äntligen lämna in min trasiga telefon, hoppas det går fort nu. Enyhow, mys i humlan och lek... Ängla sket som vanlig bakom ett träd, tur att jag hade papper och påsar... Haha!


I tisdags rännde jag runt hela dagen, mest för att det var kul, gick till F&S i hopp om att börja träna, sen hem lunch sova Thyra sen hämta Ängla, park, hem laga mat sen Vårruset! Träffa Maria och Lena därinne och vi började springa med en gång, efter 40 min var vi i mål, jag är mäkta imponerad av mig själv ;) Det var som sagt ett tag sen jag sprang, så jag tycker att jag var duktig :) Hihi!

Idag har vi varit i Hagaparken med Änglas förskola och myst, lekt massor och ätit vår picknick som Ängla tycker är så mysigt. Jag stannade kvar ute och vaktade saker medans de andra gick in i fjärilshuset, är inte så förtjust i fjärilar så jag passade på att vila en stund i gräset. Pratade med mamma en stund och hon ville ha en grej som typ fångar till sig fjärilar, alltså ingen sån som man fångar dom i men nåt gott som dom kan äta så flyger dom till den så har man lite fjärilar i trädgården ;) Tur att mamma ska ha den på landet ;( hehe... Hittade iaf en sån och Ängla fick en påse med djur, hajar och valar av något slag, ist för att fastna för fjärilarna så verkade hon mest faccinerad av fiskarna, söt som hon är fick hon en sån påse iaf. Det var dags att byta ut lite badleksaker så det passar ju bra ;)

Väl hemma så ville Ängla bada med sina fiskar medans jag lagade mat. Ängla lekte med pajen (hajen) hela kvällen och nu sover pajen i en låda med vatten brevid hennes säng, hur söt får man vara? Älskar min fina Ängla hon är så underbar!
Ängla somnade snabbt eftersom hon inte sovit på dagen idag, Thyragumman skriker fortfarande till och från och snart får jag nog gå in till henne...

Imorgon blir det nog Kista för att se om jag kan hitta något till Bella och en kamera till mig, hoppas jag orkar bara... Sen hem till mamma, dumpa ungar tigga lite mat ;) och sen vidare till Bulli på fest! :D YEY!

Ha det så länge...

Inga bilder som vanlig, ni får använda fantasin ;) Förhoppningvis blir det fler bilder med nya kameran :D

PUSS!



RSS 2.0