Nej

Har gjort ett av mina livs största misstag och nu får jag ångra det rejält. Tur  att jag nu tagit lärdom av det så förhoppningsvis händer det inte igen!

lite arg på mig själv faktiskt!


Bullbak

Ja idag har jag bakat bullar det blev 60st :) Mer bullar imorrn...

Nu är det dags att hämta Ängla och sen drar vi nog till Jakan och fönstershoppar :)

Städdag och restaurang

Ja idag har det varit full fart, vi gick ner till städdagen som började 9.30. Det blev en väldigt bra städning idag för vi städade inte endast utan vi alla fick chans att prata ut ang dagissituationen och det verkar som vi alla känner likadant och det är ju skönt på både gott och ont, eg ska ju ingen känna såhär men ändå skönt att vi kan gå ihop och gå emot...

Iaf efter det kom vi hem och Monica hade varit med om det vardagliga kaoset hemma, men hon hade tagit det coolt och bra, så det var ju skönt. Ängla hade inte varit den snällaste och det erkände hon iaf, men dom skildes åt som vänner och nu frågar hon efter Monica hela tiden...
Vid middagstid gick vi ner till centrum och käkade, det är verkligen inte varje dag man gör det. Barnen skötte sig exellent och god mat fick vi, Ängla fick glass efter maten och sen en klubba när hon skulle gå hem, vilket kalas för henne... :) När vi sitter där och väntar på maten säger Ängla helt plötsligt; Mamma du är vacker! Goaste ungen ju!

Efter maten blev det mjölkhandling och sedan park, ett perfekt avslut på en perfekt dag :)

Imorgon blir det till att bona golv och sen ska vi hem till Vivvi, Matte jobbar :(

Sov gott!

Puss

Underbara dag

Jag gårdagen var helt underbar. Barnen vakna vid 5 men vid halv 9 sov de igen, jag lyckades också sova en stund och vid halv 11 väckte jag Ängla, gjorde lunch sen åkte vi hem till Bella. Barnen lekte och härjade runt en stund sen gick vi ut... Vi var väl ute lite mer än en timme sen gick vi in och de stora barnen tog sig ett varmt bad :) Efter det åt vi pannkakor. Hann snacka en del skit med Bella och barnen bara lekte...
Och under hela dagen kände jag mig så pigg och glad och det var så himla härligt. När jag kom hem sov barnen och jag ringde till M för att prata mer och dagissituationen. Efter det tog jag en varmdusch, pratade lite med Matte och sen gick jag och la mig. Kände mig eg inte så trött men full av lycka så jag hade inga problem att somna ändå OCH jag somnade i min egen säng! Haha!

Idag verkar det bli fint väder och om inte Emma kommer går vi till parken om jag lyckas få med mig barnen... ;) Hehe...

See ya!

Som vanligt inga bilder, måste nog skaffa en ny kamera... ;)


Titta snö!???

Jag och barnen står och tittar på snön som faller med stora flingor... Till slut säger Ängla, titta mamma det är snö, då kommer tomten snart! Men lilla gumman, hur ska jag förklara det här? Jag som sa till henne för ett par veckor sen att när snön kommer tillbaka kommer tomten...? Men inte fan visste jag att den skulle komma tillbaka efter 2 veckor ? Sen säger hon, häftigt, då är det lite kallt ute idag, åh vad skönt. ??? Eh? Skönt? Det vette fan...? När ska detta ta slut? Vad är det som händer med på jord?

Ah!

*gäsp* liksom...

Over and out!

Uppe med tuppen

Och hans vänner...
Matte väckte mig vid 5 och sa att Thyra ligger själv i vår säng (ja jag låg inne hos Ängla ;)) Och strax efter det hörde jag henne och sprang in, Ängla kom efter och jag försökte få dom att somna om. Gick ut i köket för att göra välling, då kommer Ängla så jag säger till henne; gå och lägg dig det är fortfarande natt och vi ska sova. Hon går och lägger sig. Men ingen av oss kan somna om, så vi går upp och när vi sitter i soffan säger Ängla; mamma vi kan inte sova nu, det är ingen ordning. Haha! Lilla gumman så söt.
Tur för mig att jag somna innan 21 igår annars hade jag varit en död zombie nu. Men än så länge är jag ganska pigg får se hur länge det varar. Ska till Bella idag och jag hoppas verkligen att jag orkar ta mig dit. Kanske sover en stund först och åker till eftermiddagen, vi får se...

Igår var jag på F-grupp och det var kul, kände att jag fick prata ut ordentligt om vår dagissituation. Sen kom Agata med Becci över och lekte, det är en mamma och hennes dotter som vi lärt känna i parken :)

I tis var Monica här och hjälpte mig med Thyra hela dagen, hon var och fotade henne för vi skulle på möte och sen passade hon henne när jag handlade och sen åkte jag ensam med Ängla till simhallen. Ängla är helt galen i simhallen och det är så kul att ta med henne dit. Hon leker och försöker simma och är bara allmänt överlycklig när vi är där. Så underbart. När vi kom hem gick vi ner till centrum och käkade middag och mös. Det är såååå mysigt när Monica kommer över och hänger. Barnen skötte sig sisådär på restaurangen men aja, dom kan ju inte vara perfekta jämt ;) När vi kom ut därifrån börjad Thyra helt plötsligt gå, det var helt sjukt :) Och hon såg ut att tycka det var superkul... Lilla gumman!  Tusen tack för en underbar dag.

Men Thyra ville inte riktigt gå igår, vet inte varför, får se om hon har lust med det idag...? Haha! Det kommer väl någon gång iaf... Just nu sitter mina underbara barn och tittar på tv och jag bara myser. Konstiga jag, jag brukar bli helt galen när ungarna går upp såhär tidigt, men jag får väl ta vara på mitt goda humör ;) Man vet aldrig när det vänder...

See ya!

Kisses

Men då vart har jag lagt kameran?
Aja det kommer gamla bilder då...


50års kalaj

Ja igår fyllde Janne 50 och det firade vi på Röda Cafeet. Hur mysigt som helst, med massa god mat skratt och tårta... Tack Janne för en underbar kväll :)

Snart ska vi hämta tjejerna!

Fan vad jag blivit dålig på att ta kort! Dumma mig... Men morsan lägger nog upp lite bilder så jag hänvisar dit som vanligt ;)

Puss

Torsdag

Ja idag är det torsdag och vi ska ut och mata änderna när Ängla vaknat och vi ätit frukost :) Sen blir det väl parken efter det om jag känner Ängla rätt ;)

Igår var vi ute efter dagis i 2 timmar i det varma vädret, Ängla hittade sina kompisar i parken så det var ingen enkel match att gå hem. Vivvi kom över på middag och mys. Pratade strunt och Vivvi fick som vanligt läsa saga ;) Vid 21 åkte hon hem. Jag tittade klart på fuskbyggarna och sen gick jag till sängs. Barnen sov underbart inatt så det tackar jag för. Ängla kom in en gång så jag hamnade i hennes säng, som vanligt. Thyra fick jag ge nappen en gång sen sov vi fram till 7, skönt som tusan. Ängla sover än...

Just det, nu har vi priintats ut i Ica kuriren :) haha!

See ya!


HURREY!

Japp, nu har jag nyss vaknat efter ca 2 timmars sömn, sabblar vad skönt det var. Men det känns iaf som att jag skulle kunna sova en stund till. Men måste ju kunna sova ikväll också. Somnade som vanligt i Änglas säng, herregud hur länge ska jag ligga därinne. Tänk att jag sover så skönt i hennes säng, somnar som ett litet barn. Min man sa till mig igår; När jag är ledig i sommar, då ska vi vänja dig att sova i vår säng. Haha! Ja det kanske jag måste, men det är ju så skönt att sova därinne, men Ängla vill väl inte att jag ligger där för all framtid? Haha!

Solen skiner fortfarande och det känns underbart! Ängla cyklade till skolan imorse och jag och de andra barnen hade ett allvarligt samtal angående hjälm. Om man inte har hjälmen på sig kan man ramla och slå i huvudet och så börjar det blöda och då kommer ambulansen så får man träffa doktorn; jag blev lite förstummad men sa; eh jag tror det är bäst att hjälmen är på.

Nu blire lunch Thyra sover fortfarande och har sovit i 2,5 timme, får se hur länge hon tänker sova :)

Over an out!

















Såhär såg Ängla ut efter påklädningen imorse


*gäsp* flera gånger om

Ja idag gick jag upp samtidigt som bonden, kl 5, men inte för att mjölka kor utan för att leka med en pigg och glad Thyra. Själv var jag grymt trött och hade verkligen inte lust att gå upp. Så vi låg kvar och jag låg och lyssnade på henne där hon låg och snacka, ibland fick man sig en känga. Men kl 6 gav jag upp och gick upp pch gjorde kaffe. Känner mig hyffsat pigg, men verkligen inte helt. Skönt att jag fick sova gott fram till 5 iaf...

Igår ringde dom och sa att mina glajjer var klara så det blir till att åka och hämta dom idag, men det får bli i eftermiddag, hoppas på att kunna sova en stund sen när jag lämnat Ängla.

Igår var jag hemma hos min kusin Emma, som fick en liten Neo den 26 februari. Vi mös och det verkade på Thyra som hon ville ha en egen lillebror. Hon pussade och kramade Neo hela tiden och var helt galen i honom... Men hon får vänta! HAHA!

När jag hämtat Ängla gick vi till parken och lekte. Gick sen hem och gjorde en god gryta. Matte kom hem och tog med sig Ängla ut för att cykla en stund. MYS!

Får se om vi orkar gå till kyrkis idag, det var ju så länge sen...

Aja! Hoppas ni sover gott!

Paus!


Kom ju på

Att jag faktiskt tog en del bilder på spårvägsmuseet, här kommer de... :)


Ängla kör tunnelbana

Thyra med

Mera tunnelbana


Matdags

Tobbe är konduktör

Ängla öppnar spärrar

Den här gubben tyckte jag såg läskig ut

Ängla vill köra buss

Thyra är ute och går med dockan

Ängla spanar in en buss underifrån


Jisses!

... Vad jag har blivit dålig på att skriva. Har liksom typ aldrig tid känns det som och när jag har det passar jag på att duscha eller städa lite eller vila, bloggen glöms bort. Har lite svårt att sitta längre stunder framför datorn, men det blir väl bättre när jag får mina glajjer ;) Haha!

Veckan har varit fullspeckad och vi har haft en del besök. Bekki kom i tisdags och åt tacos med oss, hon skulle ut men blev kvar. I ons kom Johan och hans kusin Adam över och stekte pannkakor till oss allihop, spelade lite xbox och sen drog dom hem. Bekki skulle ut, men blev kvar en natt till :) Skickade iväg henne till kiropraktorn på torsdagmorgonen sen drog jag och barnen iväg för att träffa Monica. Vi handlade present till Moa som fyllde 2 år igår.
Monica följde med hem och blev kvar. I frdags drog jag och barnen ner till pendeln för att åka till Spårvägsmuseét, Monica ringde när vi var halvvägs ner till pendeln och ville göra sällskap, så vi maskade lite och hon hann i fatt :) Fick sällis till centralen men där skiljdes vi åt, MOnica åkte hem och jag fortsatte till slussen där vi mötte upp Tobbe som skulle med. Efter mkt lek och titt på alla gamla bussar och tunnelbanor samt spårvagnar åkte vi tillbaka till slussen och där skiljdes vi åt. Jag gick ner till Ringen där jag mötte upp mamma. Vi tog sällis till Högdalen där mamma hade bilen sen möttes vi upp hemma igen. Där Monica och Bekki befann sig :)
Mycket mys och lek samt tacos igen, sablar vad gott det var.

Matte kom och hämtade oss och vi åkte hem och sov.
Lördagen fick vi sovmorgon och drog iväg för att åka på kalas. Hämtade upp Monica och åkte till Moa. Kalaset var i fulll gång och ungarna hade high life :) Mys och kul. Efter kalajet gick jag och MOnica på en promis med mkt skitsnack och annat snack ;) Hade hoppats på att båda ungarna skulle somna, men jag fick bara en till det, det är ju allitd något.

Idag har jag bestämt att vi bara ska vara hemma och ta det lugnt, kanske går vi ut till parken men thats it! :)

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, men jag kanske kommer tillbaka under dagen, eller om en vecka igen ;) haha!
Ha det!

Peace out!

Har visst blivit lite dålig på att ta kort! :(


Damn it!

Känner mig fortfarande lite ledsen och beviken efter förra helgen, vet inte varför jag inte kan släppa det men... Borde nog prata med dom om det, men jag vet inte hur jag ska börja... :s

Nu är jag iaf ute på landet oh njuter ed min älskade familj, mamma är här förstås också :) Ser lite på Talang och äter chips. Har varit hos bonden och hälsat på Grisen som var två vekor gammal. En liten chiauaunge hur söt som helst tänkte smyga ner den i min väska när jag åker hem ;) Haha!

Imorgon åker vi till Mattes päron på påskmiddag och födelsedagsfirande, ska bli supermys!

Igår var jag, men barnen samt Monica hemma hos min och Monicas mormor och morfar, det blev våffellunch och massa mys. Hagge passade på att krama lite på mig, men sprang mest in och ut... :)

I onsdags var jag inne i stan med min älskade far och Monica och käkade middag på 3 (små) Indier :) Det var underbart mysigt och trevligt, det blev mycket prat och skratt och gråt...
Nej nu ska jag mysa med the familla och försöka släppa besvikelsen, men det är svårt...

Peace out sister!
Bilder går inte att ladda upp just nu, hänvisar till morsan guggelutt.blogg.se



RSS 2.0