Girls nigth out!

Igår träffade jag Vivvi, Madde och Emil redo för party. Vi lagade god mat och snackade en väldans massa skit. Kollade på gamla bilder, sen drog vi ut. In till söder för att ta en drink, tanken var att vi skulle vidare men vi var så trötta så vi drog till donken och käka snacka skit och åkte hem. Jag sov hos Vivvi och Emil körde hem oss, tack! Vi var hemma strax före 3. Somnade 4 och gick upp vid 10, tog en varm dusch och sen vakna Vivvi, hon duscha och jag gick och handla frukost.
Det var så skönt att komma ut och bort hemifrån, vi satt i en timme och åt frukost och det var det underbaraste att få äta alldeles själv och ingen unge som ville äta upp min smörgås.
Jag och Vivvi pratade massor om allt mellan himlen och jord. Sen kom hennes mamma och så målade vi tillsammans. Vivvi och Agnetha är väldigt kreaktiva och målade jättefint, jag skulle måla en citron, det var väldigt kul men det ser ut som ett litet barn har målat! HAHA!

Tack för en underbar kväll och dag!

Matte kom och hämtade mig och när Ängla fick syn på mig blev hon arg, arg för att jag varit borta, men det gick över snabbt och hon berättade allt kul och bus hon gjort hos farmor och farfar...

Thyra har även börjat springa när man håller henne i händerna och ska man sätta ner henne eller ta upp henne blir hon jättearg och då är det bara springa mera. Det ser så kul ut :D Haha lilla gumman!
Ängla har kommit så långt utan blöja så nu känner hon innan hon kissar att hon måste kissa, så hom hinner till toaletten och nästan inga olyckor inträffar. Och när hon kissat säger hon; Mamma glad nu? :) Så söt! Min lilla tjej, farmor hade varit i farten och shoppat nya trosor igen till Ängla, jättefina var dom...

Nej nu måste jag sova! Massor att göra imorgon!

Puss och godnatt!


                         

Woho! Party time!

Äntligen är det dags att ut och parta med tjejerna, gu vad jag har längtat. Trodde jag var på väg att bli sjuk men jag verkar klara mig rätt bra. Lite snorig men annars mår jag super! Barnen sov så bra inatt och det gjorde jag med. Somnade innan 22 och gick upp 8. Barnen vaknade samanlagt 3 ggr och 5.39 fick Thyra för sig att hon ville gå upp, men jag vägra, så hon somnade om efter en timme...

Igår var vi bara hemma hela dagen och lekte och lekte och dansade och lekte lite till, jag vi var helt slut alla tre.

Ska bli så himla kul ikväll och jag behöver verkligen komma iväg och vara gamla Lelle en stnud :D

Grattis mamma och Bella på Gunilladagen!

Puss och kramar


           

Bilderna är visst lite konstiga eller dom sitter konstigt! Pussa

Mys med morsan!

Orkar inte skriva nåt så jag hänvisar till morsan http://guggelutt.blogg.se/2010/january/kart-besok.html

Underbar dag! Tack mamma och Bekki! Kul att träffa Jens en stund också.

PUss pch godnatt

Ängla är lite bekymrad

Just nu pratar Ängla mkt om sin mormor, hon är lite bekymrad över hennes rygg. Vid frukosten frågade jag henne om vi skulle åka och hälsa på mormor idag då sa hon; Ja vi måste hjälpa henne. Så söt! Så frågade jag henne om vi skulle ta med teckningen hon målade till henne igår då sa hon; Ja då blir mormor jätteglad :)
Hon är ju bara för go´. Hoppas bara vädret tillåter att vi åker :)

                                  
                                 
                                

                                     

Min älskade syster

Jag saknar dig så! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och vissa stunder kan vara jobbiga för att jag längtar så mycket efter dig. Men då tänker jag på alla roliga stunder vi haft och alla hyss vi har haft för oss, då skrattar jag för mig själv och det känns genast lite bättre. Tänker på alla gånger du funnits där för mig och ställt upp när det både har varit bra och jobbigt. Och jag hoppas att du känner likadant, till viss del iaf.
Det känns jobbigt ibland när vi inte har så mycket kontakt, det känns som att jag inte vet vad som händer i ditt liv, mår du bra? Har det hänt nåt? Hur mår ryggen? Vem va killen du flörta med på krogen? ;)
Men jag förstår dig och jag tycker verkligen att du gör helt rätt, allt med Norge och nu Scotland, WOW säger jag bara. Det är bara så coolt och vad du får vara med om :) Men jag hoppas att jag snart kan räkna ner dagarna tills då du flyttar tillbaka till Sverige igen! 
 
Jag älskar dig Monica och du finns hos mig varje dag du är världens bästa storesyster!

                            

                             

                               Du är så vacker!

Pussar och kramar till dig


Oh my

Ja nu är jag helt färdig, fullt upp hela tiden. Och lillskiten är så jäkla grinig hela tiden, vet inte vad det är, men jag kan inte göra någontinga. Aja nu sover hon och jag ska göra ett kort inlägg för att sen umgås lite med Ängla innan jag nattar henne. Sen går jag nog och sussar själv.
Tyvär Bekki hann jag inte fota barnen i kläderna, men (för ovanlighetens skull) är kläderna fortfarande rena så jag tänkte dom kunde ha dom imorgon :) Då ska jag försöka ta kort :)

Ah jag blir galen på Pippis röst den är så irreterande, måste hon titta på filmerna? Haha! Idag har kisseriet gått super och det märks att hon börjar förstå mer. För en stund sen sa hon; jag får inte kissa på mig, jag måste kissa. Så sprang hon iväg. Lilla gumman!

Imorrn kommer Vivvi på middag, ska prova ett nytt laxrecept, får se hur det blir :)
Ha det super!

Puss                                           


Tjafs

Ja imorse började vi tjafsa igen. Det blir mkt tjafs om vem som ska gå upp med barnen. Jag tar barnen mkt på nätterna och ibland när jag har haft en jobbig natt brukar jag be Matte gå upp med dom om han börjar jobba sent. Men han tycker att han ska få sova eftersom han ska jobba. Och jag har haft överseende med det väldigt länge, men nu känner jag att det har gått så lång tid med sömnlösa nätter att jag faktiskt tycker att han kan gå upp med dom om han sovit hela natten. Han gjorde ju det fast med mkt stön. Jag kunde inte somna om för jag kände mig så yr och det vill inte riktigt ge med sig... När jag pratar med andra par så säger dom ofta att det är lika viktigt att båda får sova och dom delar mkt på det. Men eftersom Matte har ett ganska fysiskt jobb och natt tider så brukar det bara bli så. Men jag orkar ju inte hur mkt som helst.

Är även lite irreterad på ventkillen som skulle ringt idag, jag fick inge svar när jag ringde och han har fortfarande inte ringt. Så det blir väl att jag får ringa en annan firma, blir så trött på det här.... allt är bara snurrigt! Och tiden börjar rinna ut....!

              

Titta hon snackar också!

Ja Thyra har börjat prata lite, hon kan säga

Mamma
Pappa
Aj aj
Hej
Tack tack och
Nej

Lilla gumman! Snart blir hon 1 år och jag kan inte fatta det. Hon håller på att få tänder nu så hon är jättegrinig och vill ingenting, så jag får bära runt på henne hela tiden, inget annat blir gjort här hemma... Men nu sitter hon bredvid mig i vagnen och leker lite, ja hon skrattar åt mig... Haha! Skitunge!

Puss                                          

1 årskalas

Vid halv 10 drog vi iväg för att leka med Justin och byta julklappr som inte blivit av. Barnen lekte och hade jättekul och Ängla ville som vanligt inte åka hem...

Vid 13 tiden åkte vi ut till Ingarö på kalas för Simon som fyllde 1 år i torsdags. Det var väldigt trevligt och mumsigt! Med vid 15 var både jag och barnen trötta så vi åkte hem, ungarna somnade i bilen och jag ringde hem och tiggde mat eftersom jag inte hade ätit lunch. Men den fick jag laga själv för Matte hade somnat om efter vi pratat, men det gick fort. :) Låter bilderna tala för resten!

                               




       
              


      


Natt natt och sov gott!

Är hon ohyffsad?

Igår var vi på Joels, ja vad heter det, ehm han tog polisexamen och så hade dom en liten mottagningen efter med jättegod mat som Annica och hennes svärmor stog för, samt mumsig efterrätt och trevligt sällskap! :) Grattis igen Joel och lycka till, men var rädd om dig!

Men jag upptäckte även en annan sida från Ängla. Hon lekte fint med barnen och dom hade kul, hon var lite stökig emellanåt och skrek och puttades, men det är sånt barn gör så det bryr jag mig inte så mkt om även om det inte är okej och då säger jag till henne förstås, men det var just det när jag sa till henne då började hon slå mig och sparka mig och det anser jag vara brist på respekt, eller? Jag blev jätteledsen och kände mig misslyckad, varför gör hon så? Vart någonstanns har jag gjort fel? Och vad gör jag nu? Jag blev förstås ännu argare och tog ut henne utomhus och förklarade mer sannsat för henne att det är farligt att sparkas och slåss och hon gör mig ledsen, då lugnade hon ner sig lite, men hon ville bara in till barnen.
En annan sak som hände, fast jag såg det inte, men Matte berättade för mig, en annan mamma sa till alla barnen att inte springa utan ta det lite lugnt, då vänder sig Ängla om och gjorde världens grimars åt mamman, oj vad jag skämdes när jag fick höra det. Så oförskämt eller? Mamman kom av sig och började skratta, men det kändes ändå konstigt för mig. Hon var även väldigt bossig och sa åt de andra barnen vad de skulle göra hela tiden, barnen gjorde som hon sa och de verkade ändå ha väldigt kul.

Visst jag jobbar på förskola och har vart med om många olika beteenden hos barn, för mig är dom helt normala och en del av barnens utveckling, men det finns ju ändå en gräns hur man får bete sig och det här trodde jag inte om Ängla. Känner mig helt tafatt. Hemma är det en annan sak, det är lättare att hantera utbrotten och trotset och sätta gränser, och tro mig det gör jag verkligen. Men man vill ju att hon ska sköta sig hyffsat när man är borta...
Någon som har nå tips om hur jag ska göra? Eller är det här bara en testfas hon går igenom? Gör jag "rätt" jag vet inte, känner mig splittrad, vill jag ta med henne på sånt här igen?

Jag upplever Ängla som en glad, rolig, omtänksam, tuff och bestämd liten dam. Men är hon ohyffsad?

Kram
                                                 

Var hon tvungen?

Försökte sluta med flaskan inatt eller alltså Thyra ska sluta med vällingflaskan, haha! Hon vaknade första gången strax efter två och jag lyckades hålla henne, fast hon var ju vaken, men när jag såg att kl var halv 4 gav jag upp, hon sög två tag sen somna hon, snark... Men fick iaf sova till halv 8 :) Tog det lugnt och allt lyckades flyta på idag med :) Ringde ventkillen men han var tydligen sjuk (han kunde ju ha ringt) men det gjorde inget, då kunde vi gå ner till kyrkis direkt ist, tur var det för ungarna hade jättekul :D

Vid 12 gick vi hem, jag var trött hungrig beroende av kaffe, tungt var det att gå upp för alla backar med två små runda guldklimpar i vagnen, ja samanlagt kör jag runt på 30kilo, snacka om att man blir stark. Iaf, när jag kom till porten och skulle upp för de två trappsteg som finns, bad jag Ängla att kliva av, hon vägrade trött som hon var, så jag lyfte av henne, hon vägrade stå så då puttade jag in henne i porten för att komma in med vagnen(inte hårt alls och hon ramlade inte för hon satt redan ner), hon blev ledsen förstås, jag gick och tryckte på hissen, då kommer nån jävla kärring och säger; Puttade du omkull ditt barn bara för att komma in med vagnen? Nej sa jag hon ramla, sa jag. Nej det gjorde hon inte alls jag såg hur du puttade omkull henne.

Jag orkade inte lyssna riktigt, men när jag kom upp så tänkte jag, hur kunde jag putta omkull henne när hon redan satt ner? Och vem är hon? Var hon tvungen att ens säga nåt?
Jag anser faktiskt mig själv som en snäll, lekfull och rolig mamma, men även jag måste få tappa humöret ibland. Barnen är ju just nu rätt krävande och man kan inte vara på topp jämt. Det var ju inte så att jag gjorde illa henne. Och när jag bar upp Ängla i min famn så var det ju bra igen... Aja, skit i det, nu har jag fått skriva av mig så nu lämnar jag det bakom mig!

Thyra sover, Ängla tittar på grodan och jag ska nog in i duschen för vi ska på fest ikväll för Joel som gör sin polisexamen, det ska bli så kul :)

Kramar på er allihopa!

                                               


Sötaste Simon grattis!

Ja idag fyller den lilla busungen år. Helt sjukt ju, ett helt år har gått och snart går lillskiten också. Grattis vår sötaste och bästaste lillkille. Älskar dig så grymt mkt. Saknar dig och längtar tills på söndag då jag får leka med dig :)
Ja må han leva ja må han leva, jag må han leva uti hundrade år!!!
                
                                            

Mina tips!

Jo nu när det ändå är igång överallt med att man ska gå ner i vikt kan jag ju mina tips som jag har gjort, utan att eg ändra så mkt.

Ca 6 mån efter Änglas ankomst såg jag ett program samtidigt som jag åt DAIMtårta, iaf vi tittade på ett program om väldigt överviktiga, ja dom vägde mog 150kg mer än mig. Dom hade lyckats gå ner hur mkt som helst då dom insett att det gällde deras liv om dom inte gick ner i vikt och då slog det upp för mig att såhärä kan jag ju inte hålla på.
Jag vägde nog då 20kilo mer än vad jag borde. Jag räknade ut mitt BMI och shit jag hade ju fetma, såhär kan jag inte leva det kommer jag inte må bra av. Så dagen efter bestämde jag mig för att först börja sluta äta SOCKER!
Det var inte det lättaste, man var ju helt enkelt beroende, men varje gång jag blev sötsugen, hittade jag på andra saker, gick ut, tog en cocktail tomat, det är verkligen att rekomendera. Det var ganska svårt att avvänja en sån dålig vana.

Men jag lyckades! Efter ca 4 veckor hade jag inget sockersug längre, OCH jag hade gått ner i vikt, då började jag även att minska storlek på portion mat jag åt. Och jag åt bara tills jag blev mätt och inget mer bara för att det var gott. Låter tråkigt kanske men det funkar.

Så mitt bästa tips är att sluta med socker och minska portionerna, det är inte svårt om man gett sig fan på det!

Och det kanske underligaste är att jag fortfarande idag inte är beroende av socker, även om jag kan äta godis ibland så räcker det oftast med kanske max 5 bitar, kakor och bullar är inget måste. Jag kan ofta låta bli att ta när andra fikar, men ibland unnar jag mig det också, men jag har helt ändrat vana och den sitter verkligen kvar.
Jag gick ner samanlagt 37kg sen Ängla kom ut, men när jag aktivt gick ner i vikt, gick jag ner 15kg på ca 3mån av att bara sluta äta socker. Duktigt av mig. Och jag gick endast ner i vikt för mitt eget välbefinnande och jag blev ju het på vägen ;)

 Såhär såg jag ut när Ängla var 2 månSåhär såg jag ut 6 mån senare och 20kg lättare.
Det tog 3 mån för mig att gå ner 20kg.
Och det här gjorde jag för min egen skull ingen annans!

PUSS!

Jättemening

Igår blev Matte sur på mig för att jag hade slängt världens minsta godispåse, till slut säger jag, förlåt det var inte meningen, då säger Ängla; förlåt pappa inte meningen, det var JÄTTEmeningen! Haha vad jag skratta för det var ju så det var egentligen. Då kom Matte också av sig...

Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, undrar om jag ska ringa någon och se om den har lust att hitta på något, vi får se... Ska ta det lugnt en stund först, för morgondagen blir full... :)

PUSS och kräm!


Vilken duktig tjej...

Ja idag har jag varit duktig lämnade min duktiga tjej på förskolan, allt bara flöt på när vi skulle iväg. Sen åkte jag och handlade på Willys, mkt blev det och kundvagnen blev tung, så när jag kom ut på parkeringen fastnade jag i isen med tung snö ovanpå, då kom en äldre kvinna springandes efter mig; Vänta, jag tar den där! Så tog hon min kundvagn och drog den till bilen (observera att jag hade Thyra i en annan vagn, därför vart det tugnt att bara dra med en arm) Jättesnällt av henne, vad glad man blev! Iaf,
till Ikea shoppa lite och sen hem, in med allt åt lunch och började sen storstäda, då Änglas pojkvän ev kommer hit idag så kan det ju vara lite fint :)
Sen somnade Thyra och nu sitter jag här, chattar lite med Emil men måste snart ge mig iväg. Full av energi märker jag :D Underbart!

Nej nu ska ge mig!

Chaio!

Tisdag...

Har just nu inget att göra, borde kanske städa en jag har ingen lust. Thyra sover fortfarande och har sovit i en och en halv timme. Under tiden har jag ätit lunch i lugn och ro samt legat och läst en bok, Självkänsla nu! En jättebra bok jag kan rekomendera alla att läsa. Men eg behöver jag läsglasögon då jag är översynt och kan inte hålla boken mer än 30 cm ifrån mig, då går det ju iofs bra att läsa men det blir hemskt jobbigt för armarna, haha!

Thyra och jag lämnade Ängla sen blåste vi ner till BVC för 8 månskontroll, 10 kg och 72 lång var lillgummsan och så gjorde hon alla saker som dom tittar på "rätt". Men hon tyckte vi gav henne för mkt välling så hon ville att vi skulle sluta med det på natten. Får se hur det går, jag tar det när vi köpt välling från 8 mån hon får äta upp sin 6månsvälling först, den är ändå snart slut...

När vi hämtat Ängla ska vi ner till BVC igen och ta andra sprutan för svinis, tänkte även väga och mäta Ängla med, ska bli spännande och se hur stor min lilltjej blivit.

Ikväll blir det styrelsemöte, inget jag direkt ser fram emot, men jag har viktiga saker att ta upp så jag måste ju gå...

Morsan ligger på sjukan med ryggskott, aj aj aj, men jag pratade med henne idag och hon hade ont och fick en massa smärtstillande, men läget var under kontroll. Hoppas hon får komma hem idag...

Ett litet citat från boken jag läser;
Vi måste sluta upp med att slå på oss själva och betrkta oss som odugliga- kan vi inte helt enkelt komma överens om att det är omodernt att hacka på sig själv?

Älska dig själv för den du är, inte för den du tror att andra vill att du ska vara.

 Men jag är ju vacker som jag är :) Jag kom på den där dumma fula magen som jag har efter mina två helt underbara döttrar, den är rätt så häftig iaf, det kommer ju se konstigt ut den dagen den försvinner...? Och ränderna jag har på magen, det är ju häftiga tigerränder ju ascool ju... Haha!

Matte är den person som får mig att känna mig vacker precis för den jag är, han har aldrig brytt sig om att jag varit "tjock" eller har en mage som hänger eller bröst som varit stora eller små. Han tycker jag är vacker när jag går upp på morgonen och håret spretar åt alla håll och sminket som jag glömt bort att tvätta av ligger längs kinderna, han tycker jag är vacker när jag är höggravid och vägen 115kg, han tycker jag är vacker när jag väger 75kg, det spelar ingen roll hur jag ser ut eller hur jag har förändrats han älskar verkligen mig för att JAG är JAG!

Han är så underbar och jag älskar honom för att HAN är HAN! Fast just nu sticks det nå väldans när han ska pussas då han inte rakat sig, men damn it vad het han är ;)


                               

Ha det gött så hörs vi! 

Pusselipuss
 

Vad säger du?

Härom dagen försöker Ängla säga något till mig och när jag väl kommer på vad det är hon säger; Jag längtar efter julafton och paketen, men jag vill inte pussa pch krama tomten! Ah så sött! Trodde inte hon skulle tänka på julafton så, men så fort hon ser en tomte säger hon GOD JUL!!! Haha så söt!

Igår la vi barnen tidigt och kollade på film ICE AGE 3, ingen direkt barnfilm om jag fick bestämma skulle jag rekomendera den från 10 år... Men den var bra och ganska rolig! Skönt att kunna se på film UTAN barn! Men det fick vi ju tillbaka som en hämd på natten sen, båda barnen härjade vilt och nu är vi aströtta, fast jag fick sovmorgon, ja tillochmed Ängla gick upp kvart i 10, så vi har nyss ätit frukost och snart ska vi ge oss iväg på julgransplundring! Ska bli kul :)

Måste klä på mig och barnen måste väl ha kläder också... Hihi!

Tjao!

       

Underbara natt!

Ja det är helt sjukt, fick sova så grymt bra inatt, körde nog slut på ungarna helt och håller igår. Thyra somnade vid 21 och vaknade första gången vid 4, fick flaska sov till 6, snuttade lite på mig sen gick Ängla upp 8.14 och Thyra strax därefter! Sååååå skönt! Fler såna nätter tack!

Igår var vi som sagt hemma hos Änglas förre detta dagiskompis och tjejerna hade så kul. Men Ängla hade inte tid att kissa så hon kissade på sig 3 gånger och jag märkte att hon tyckte det var obehagligt, men ändå så glömde hon bort sig. Så nästa gång får hon nog ha blöja om hon går med på det. Men hon är väldigt duktig ändå och för mig gör det inget att hon kissar på sig, vill bara inte att det ska bli jobbigt för henne...

Nåväl, var hemma vid 16 började snabbstäda lägenheten, vid 17 började jag med den goda maten som blev en cesarsallad, mums vad gott det var. 18 kom Mattes jobbarkompis med sambo och hans dotter, det var supertrevligt!

Somnade inte förens 23 så jag är väldigt tacksam för den bra natt jag fick eftersom jag även lovat Matte sovmorgon! Imorrn blir det min tur att sova ut.
Imorrn blir det julgransplundring på Kenths jobb, det ska bli väldigt kul :D Hoppas det kommer mkt barn å jag kan leka av mig! Hihi!

Känner ett stort behov att få komma ut och träffa vänner och parta lite, så säg gärna till nästa gång ni ska ut :D ;)

Har hittat ett förslag till att göra om i vardagsrummet, för 1000kr, vill åka nu! Men det blir svårt att montera ihop alla möbler när man har två vildar i huset! Haha! MÅSTE!

Nej nu står det en liten bajsunge nedanför mina ben och vill nåt, byta blöja kanske!

Over and out!


Var glad och nöjd!

Ja för vet du vad? Haha!
Känner att jag börjar bli lite less på allt snack om att man ska träna och gå ner i vikt för att man ska bli så snygg inför beachen. Hm men varför inte göra det för sin egen skull för att man ska må bra? Javisst jag borde verkligen inte äta just den där kakan jag kanske borde för min hälsa gå ner 10 kg, och jag hatar verkligen hänget på min mage just nu. Men WTF? Magen ser ju ut sådär för att jag har fått två underbara mirakel och eg borde jag älska och tycka om min fula mage, det gör jag emellanåt Ena sekunden vill jag bara banta och bli smal andra sekunden älskar jag kroppen som den är.
Jag ska iaf börja älska mig själv precis för den jag är, det är ju för mig själv jag gör föändringar inte för någon annans skull så om jag nu bara vill ha den därä kakbiten låt mig äta den då.

För en stund sedan hade jag två galna ungar i min säng, jag höll på att bädda och helt plötsligt ligger det två ungar i sängen. Dom busade och hoppade och Thyra ville att jag skulle kasta ner henne i sängen hela tiden Och så asgarva dom, det var så underbart att se, mina små juveler!

Imorrn ska vi hälsa på Änglas före detta dagiskompis som flyttade före sommaren, det ska bli jättekul :D

Peace out my friends!


Självkänsla nu!

Fick för mig att börja läsa en bok, ja ist för att städa, se på tv eller göra annat sånt där "viktigt" när barnen sover och jag har inte läst många sidor men jag kände igen mig på en gång och mycket som står kan jag relatera till andra i min närhet... 

Tänkte en del på, Om man själv inte är nöjd med sig själv letar man fel hos andra.

Ja vi får se hur långt jag hinner tills nästa gång! Ska nog byta bakrund på min blogg också, jag är inte så mkt för rosa Haha!

Tjao!


Ja vad gör man?

Har fått sådär svårt att somna igen :s Barnen sover bättre på nätterna men jag kan inte somna och jag vet inte varför, men det börjar bli väldigt frustrerande. Känns kanske som jag måste söka hjälp med det så jag får sova lite, man är ju så trött.

Igår när jag satt hos mamma såg jag mig själv i spegeln och insåg att för sjutsingen det ser ju ut som att jag är gravid i typ 6:e månaden, det är ju helt sjukt ??? Jag som ändå har gått ner i vikt, men det syns ju inte...? Vad har jag gjort för fel? Eller är det bara så att man har kvar gravidmagen ett tag så det ser bara ut som att jag är det... Det är inte så att jag aktivt försöker gå ner i vikt men ändå...?

Just nu sitter Ängla och kollar på Blissen Mcvhenn som hon säger :) Thyra är galen och är precis överallt och lite till! Hagge myser nedanför mig och tuggar i sig ett ben. Idag blir vi bara hemma och tar det lugnt.

Vi hörs senare!

Tjao!

Dejt hos morsan!

Ja nu är vi hemkomna från mamma. Fick god mat och tjejerna härjade runt! Skrev ut de viktiga papper som jag behöver på nästa styrelsemöte och det här projektet gör mig galen! Orkar inte förklara det nu men...

Har ingen aning om vad vi ska hitta på imorrn, men det blir nog en svääng ner till hästarna och fåren! Då blir Ängla glad :)

Godnatt och sov gott!

Första bilden på mig och Matte i Tumba 2006


Björn Gustavsson



Min nya kärlek <3

Skrivet av:

peace ooooout!!


Ja då var det dags!

Ja jag tänkte att det nog var dags för mig med att skaffa en blogg för att skriva ner mina tankar och funderingar i mitt liv och det som händer utanför, men vart ska man börja...

Jag fattar mig lite kort om det liv jag lever idag. Jo för snart 4 år sen träffade jag Mattias på Skansen för första gången och det dröjde inte länge förens vi blev ett par och inom 4 mån var vi förlovade och flyttade ihop i en gemensam lägenhet i Barkarby, Hagge flyttade med såklart. Den 17 oktober 2009 gifte vi oss :D

Livet var underbart och ett och ett halvt år senare föddes vår första dotter Ängla, som nu är 2 år och 3 mån och har precis slutat med blöja, usch vad det går fort. Det ser så konstigt ut utan den där stora blöjbaken, nu har hon ju bara en liten rumpa. Haha!

I maj 2008 kom Thyra som nu är snart 8 och en halv månad :) Så med andra ord är det full fart här hemma, så räkna inte med lååååånga inlägg för det är inte mkt tid framför datorn. Men just nu sover Thyra och Ängla är på skolan som hon säger...

Och Hagge, lille Hagge som nu bott hos oss i 4 år, ska flytta :( :) Då han är ganska stressad hemma över att Ängla inte låter honom vara så får han flytta ut till landet där han får vara fri och bli mkt bortskämd av min mormor och morfar.
Då han även bitit Ängla ett par gånger, då jag inte kan vara med överallt och hela tiden, då Ängla passar på... Så blir det här nog bäst för allas del, iaf ett tag framöver. Men det känns ändå jobbigt och jag kommer sakna honom även om jag kommer få träffa honom mkt.

Idag bor vi Kallhäll och just nu känns livet underbart! ;)
 Men hösten har varit väldigt jobbig då jag fick förlossnongsdeprison, (som vi då kom fram till) Varför kände jag mig inte lycklig? Jag har ju allt man kan önska sig, världens underbaraste barn och man och världens mysigaste hund, och fin lägenhet, vad är det för fel på mig? Jag orkade ingenting och hade ingen livsglädje alls... Då jag rotade runt i en låda efter ja var det nu var minns jag inte, hittade jag en annan lapp som handlade just om förlossningdep. och jag läste igenom den och allt stämde in på mig, men va? Är jag deprimerad? Hm, visade lappen för Matte och det kändes som han kunde förstå mig bättre. Då jag varit ganska sur, ledsen och irreterad, jag kunde helt enkelt inte känna mig glad fast jag borde...

Men nu mår jag bättre och det är full fart hela tiden är så sugen på att gå ut och parta och bara släppa loss.

Nej nu måste jag sluta såklart eftersom Thyra nu är vaken, men jag fick sitta i 20 min iaf! Nu blire lunch ut med Hagge, sen hämta Ängla och ut till morsan där jag måste skriva ut papper.

Ha det gott så hörs vi snart igen! 

 





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0